Alkar Birmi ilk öğrenince bir moraliniz bozuldu mu peki insan hep ilk duyduğuna odaklanıyor çünkü 🧚♀️
Alkar Birmi ne güzel o zaman her iki evladı da atmak o kadar güzeldir ki eminim . Benim ilk çocuğum olucak kız çok istemiştim ama erkek oldu hayırlısı buymuş rabbim bunu layık görmüş her şeyden önemlisi de o benim için
Birmi Alkar tabi tabi onemlinolan o saglkli hayrli evlat olsunda insallah yine de insan ikisinde tatmak istiyor:)
motherbaby_ Birmi tam görünmedi daha kuzumm çocuk kordon degilse yumurtalık tır dedi başlarda sonrasında hep bacak bacak üstüne atmıştı göremedik
Pembe4242 Birmi 19+0 dan selamlar cinsiyetimiz merhaba erkek ara sıra bel agrısı oluyor hareketleri 14+0haftadan hareketlerini hissetmeye başladık suan tekmelerle devam ediyoruz midem bulantılarım yok artık hayırlısıyla gelsin gelsin inşallah 💙
umycnr94 19+1 olduk halsizlik hala devam ediyor bende sıcaklardan dolayı sanırım hiç bir şekilde bişey yapmak istmyorum kızım olck bı tne oğlum var 7 ysnda 🙏🌼 hareketlerde çok sert olmsada minik kipirtilar hissedyorum
Biannelik 19+0 dan selamlar ,ara ara bulantılar oluyor ama eskisi gibi değil , bebek hareketlerini yavaştan hissetmeye başladık hayırlısıyla sağ Salim kucağımıza alalım da
nur0209 19+5 hareketlerini hissediyorum minik kıpırtılar oluyor arada. Halsizlik var ama daha cok ani ruh hali degisimleri yaşıyorum. Aglamadan bi günüm geçmiyor neredeyse. Bu normal mi ben mi birseylere cok takılıyorum bilmiyorum. Sıcaklardan da bunalmışım. 3. Trimesterde olanlara Allah kolaylık versin. Yine de çok şükür her halimize. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah