2prensesannesiiii Maybaby ben tam 39 haftamda oluyorum 24 temmuz aslında iyi değil arası çok yok diye 38 dedin mi alalım demişti dr bakalım bebiş ne yapacak kendi gelmek ister bence çünkü karnım toplandı iyice bide yürürken aşağıda hissediyorum hep sancı yok ama
2prensesannesiiii Beybitooo benim ilki spinaldi hiç bişey bilmiyorum diye güzel geçmişti bişey anlamadım ama artık biliyorum o yüzden uyutsunlar beni istiyorum 🥲
2prensesannesiiii Dilek-15 kendimde Aslan Burcu’yum seviyorum burcumu 🥰 tabi erken gelirse yengeç olur hayırlısı bakalım 🥰
Dilek-15 2prensesannesiiii 2prensesannesiiii ya anladım aslan burcu nasıldır bende şimdi 22 ne gün alısam Yengeç ondan sonrası olursa aslan olacak ama tabi nasip her şey ☺
Acelyapova Ay bende 35 haftaligim en gec 29 temmuz doğsun istiyorum ağustosa kalmasin temmuz ayı benim şans ayım. Doğum gunum evliligim hersey temmuzda gerceklesti. 38+4 oluyorum 29 temmuzda sizce doktor kabul edermi gün vermeye 36+5te cagirdi gun vermek icin
2prensesannesiiii Acelyapova bence gün verir ben dün 36 haftalıktım size de gün verelim dedi hayırlıyla gelsinler minikler bekliyoruz dört gözle 🙏🥲🥰
Asyakurutuz34 Merhaba sanırım ben bu gün doğuracağım saat 11 de hafif sancılarım başladı hastaneye gittik 3 cm açılma var ama sancılar yetersiz dedi doktor eve yolladı ara ara sancı geliyor ama yoğun değil bekliyorum bana dua edin ❤️
Sarina98 Dilek-15 oğlum aslan burcu) inat, keçi gibi resmen. Ama sakin huzurlu, sessiz dağıtıyor heryeri) Söz dinliyor ama istediği zaman) Yoksa hiç oralı olmuyor) bu arada babacı
Sarina98 Ben gidip gün aldım geldim 1hafta çekmedi kendisi geldi oğlumda) çok hazırlıksız yakalandım)