Cerenemir6734 Kızlar kafamı kaldıramıyorum yataktan evin işleri duruyor kalkmak istiyorum ama çok halsizim sizde de durumlar böyle mi . Kansızlıktan kaynaklı mı bilemedim
Gmznrrr Cerenemir6734 aynısı bende de var kansızlık çıktı bende de bugün biraz kalktım yapabildim iş o da yarım yamalak kendimi iyi hissetmiyorum çünkü 😌
Alar-12 Cerenemir6734 bir tek bende oluyor sanıyordum 32+6 ama başladığım işi bile yarım bırakıyorum bulaşıkları dahi makinaya atamıyorum kolumu kaldıracak dermanım yok bende de iştahsızlık ve mide bulantısı çok ön planda ne yapıcaz baktırdınız mı kan değerlerinize 😭
Mernana Cerenemir6734 30. Haftamdayım bendede durumlar aynı kansızlığım olduğu için günde 3 kez ilaç da alıyorum ama nafile bence 3. Trimesterde olduğumuz için böyleyiz çok zor ya 😭
Cerenemir6734 Gmznrrr bende öyle hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum kafa kalkmıyor yani aklım işlerde ama napıyım kalktığım gibi geri yatmak geliyor halsizlikten iştah da yok
Koalams 31+2 bende öyleyim bi yek ben öyleyim sanıyordum bende dışarı hiç çıkmak istemiyorum kalkmak istemiyorum
Sedoliko Yalnız olmadığımı bilmek güzel , bende son 1 haftadır öyleyim. 2 gün boyunca bulaşıklarım tezgahın üzerinde öylece durdu. Kolumu kaldıracak halim yok