Hllbsra Bugün ikili test sonucumu aldım değer yüksek çıktı doktor fetal DNA yapalım tam emin olalım dedi çok üzüldüm hiç bu sonucu beklemiyordum, böyle bi durum yaşayıp fetal DNA’da nasıl sonuçlar aldınız, ikili testin yanılma payı var mı?
sltn2686 Hllbsra bende pazartesi günü kan vericem ikili test için yanılma payı çok diyorlar ense kalınlığı burnu falan normalmıydı ultrasonda eğer öyleyse yanılma payı çok bence
Sevda33 Hllbsra bende dün verdim fetal testi .2’li testim risk yüksek çıktı bende hiç beklemiyordum malesef :(
Bhraydn2708 Hllbsra bende aynısını yaşadım hiç stres yapmayın kendinize ben yaptım çok fazla stres çok şükür fetal sonucum temiz çıktı
Damlademirr Ayy bende aynı dertten muzdaribim Allah’m hepimizin gönlüne göre versin inşallah benimde değerim yüksek çıktı ikili taramada yarın kan vereceğim 28 yaşındayım 😐
Merve3459 Benimde ikili testim yüksek çıktı ense kalinligi ve burun kemiği normal yani ultrason olarak normal ama biyokimyasal olarak risk varmış 197de bir dedi doktor
Hllbsra @“Yeniyeniden” 13.500 TL ye yaptırdık doktorun önerisi ile bide o an başka firma arayıp fiyat bilgisi alacak durumda değildim mantıklı düşünemiyordum
Yamis7 Hllbsra ikiliyi hiç kaile almayın. Benim de 140 mı neydi risk. Ağladım zehir oldu bir ayım…Fetal DNA sonucu gelene kadar bebeğime ve kendime haksızlık ettim üzülerek. Sonuç temiz geldi. Canım kızım çok sağlıklı 2 yaşında şimdi🧿
Damlademirr Yamis7 bende dün kan verdim fetal dna için risk 313 geldi fakat kafam çok karıştı kimisi yanlış sonuç en iyisi amniyosentez vs falan yazmış iyice kafam allak bullak oldu sonuç inşallah temiz gelirse acaba şüphesi içimde kalmalı mi diye
Merveshk Hllbsra Selamlar, bende aynı durumu yaşadım usg olarak herhangi bir problem yoksa hiç canını sıkma Allahın izniyle temiz gelecektir ❤️
Hllbsra @“Yamis7” inşallah temiz gelir sonucum, üzülmeyecem diyorum ama hep aklımda sonuç gelene kadar inşallah biraz olsun rahat olurum bebeğiminde etkilenmesini istemem hiç 😞