Teacherblue Limonlukekkk 2 hafta da bir gidiyorum artık. Nst ye bağlanıyorum ( riskim var) önceden de 3 hafta da 1 gidiyordum. Bugun yine kontrole gittim ağrım var diye
aynenkezoaynen 32 den itibaren iki haftada bir 37 den itibaren haftada bir çağırıyor. İlk nst de 34 de takıldı.
beyzaayiildiiz0606 Limonlukekkk riskli değil çok şükür gayet herşey yolunda ve sağlıklı ama ben hastanede değil özel klinikte gidiyorum
Esma-12 06Canan bende 29 da gittim 4 hafta sonra gel demişti bana da. Ondan sonra da ili hafta da birmiş
zelis63 Limonlukekkk benm aylık normalde 35 den sonra 2 haftaya bir 38 de gidecem şimdi ondan sonrada nst
Limonlukekkk beyzaayiildiiz0606 özel kliniğin her hafta çağırdığını bilmiyordum ama 10 gun kontrol hakkınız oldugunu düşünürsek her gittiğinizde ücret ödemezsınız bu iyi bişi
beyzaayiildiiz0606 Limonlukekkk sadece ultrasona para almıyo serum gerekiyo bana kansızlık Demir eksikliği vb. Ona para alıyo nst para alıyo
06Canan Limonlukekkk bende Pazartesi 32 olacam inşallah 2 hafta sonrayada randevu aldım bakalım kaç haftada bir çağıracak drumuz
melekmi22 Limonlukekkk 28de gitmistim ben bir ay dedi 32de gittim yine bir ay dedi 36da gidicem bakalım ne dicek herhalde artık bir ay demez 😅😅 nstye de daha girmedim nasip bakalim 36da gittiğimde nst yapar herhalde