duygu2811 Ruzgar87 48500 ben Haziran başlarında aldım, temmuzda fiyat güncellenecekti arayıp teyit edin zam gelmeden yararlanın bence
duygu2811 Gamzeylmaz28 doğum paketi 48.500 muayene ise 1300 dü en son, temmuz da güncelleneceği söylenmişti fiyatların şuan ne kadar bilmiyorum doğum paket ücreti, müşteri hizmetleri fiyat hakkında bilgi veriyor
Gamzeylmaz28 Ruzgar87 hayırlısı olsun ben semavi hanıma randevu bulamıyorum nedense çıkmıyor bizim de 34 hafta
Ruzgar87 Gamzeylmaz28 Ben online dan aldım siteden ilk. Muayene gidince de kendileri bir sonrakini veriyor.
Ruzgar87 duygu2811 Gebze Medical doğum paketi 45900 tl Medar artik Medical oldu ya onda daha kapsamlısı 51000 tl mis bugün konuştum.
zeydalp duygu2811 merhaba bende Sibel hanıma gidiyorum detaylı ultrason ve 4 lü tarama testi yapmıyor kendisi sizinde bilginiz var mı
duygu2811 zeydalp evet benden de ekstra ücret istediler farklı bir birimden randevu aldım, benim aldığım pakette 3 lü testte vardı ama bana 2li temiz çıktığı için gerek yok vs dedi Siz de doğum paketi mi aldınız?
zeydalp duygu2811 evet bende doğum paketi aldım henüz 2 Li test yapmadım ben haftaya yapacağım inşallah benimde temiz çıkar