Aslkksl Dün kontrole gittim doktorun hesaplamasına göre 36+2 günlük olduk. Ve bebeğimin kilosu 3 kilo 422 gr. Boyu 50.1 cm kafasının gelişimide biraz büyükmüş irice bi bebek dedi. Ve sinirlerim bozuldu zaten doğumdan çok korkuyorum bütün gün ağladım ben nasıl doğum yapcam diye iyice gerildim 😔
SevgibiR Aslkksl sezeryan olursun daha kilo alırsa olsun bak boyu da uzun aglancak bişi yok zayıf 2, kilo dogsa daha mı iyi tutmaya korkarsın o zaman 😂
Pnarozbulut Aslkksl buna üzülünür mü yapmayın lütfen insanlar bebeğe kilo aldırmak için neler neler deniyor maşallah inşallah benim bebeğimde öyle olur
Mhtpgnby Aslkksl Annem beni 4.5 kilo doğurmuş normal doğumla .. bende bebeğim kilolu olsun istiyorum 😄 korkma canım yaa normal doğum mu düşünüyorsun
Leyna Aslkksl Benim eşim 5 kilo doğmuş hemde evde. Bebeği büyük olanın açılmasıda büyük olur bu fıtrat meselesi herşeyden önce Allahtır zoru kolay eden.. Bu acemi doktorlar sayesnde insanlar herşeye evham yapar oldu 2 kg olanda aynı kanaldan geçiyo 4 kg olanda kendinizi germeyin
Deryakaya1802 Aslkksl ben 4.700 doğmuşum 55 cm 😀 Hem de normal doğum. Allah o gücü veriyo eminim 🙏🏼 Olmadı sezaryen olursunuz. Kısmet bu işler 🤗
Nursen21 Aslkksl arkadaşıma 4 kilo dediler ama hiçte öyle olmadı yani çokta takmamak gerek İnşallah kolay bi Doğum nasip olur
EnginDenizim Aslkksl 37 haftamda 3,550 kg 50 cm di oğlum doğuma kadar 4 kloyu bulur demşşti doktorum 38+5 sezaryanla dogum yaptım 3.250 kg 51 cm doğdu oğlum. Kilosunu söylediklerinde hayır olamaz dedim usg yanılma payı var demişlerdi.
Pcoslubiranne Aslkksl korkma korkma bir sey olmaz ne olacak bende 37+1 de 4 kilo 53 santim bebek doğurdum sezeryanla tabi.Dayanamı oğlum geliverdi .
Aslkksl Valla süt hiç içemedim bi iki içtim midemi rahatsız etti ama ekmek çok yedim yoğurt bi kaç çeşit peynir yumurta zeytin falan çok yedim. İlk 4.5 ay kan kustum nerdeyse bayaaa kilo verdim bir ayda 10 12 kilo vermiştm. Yemek yiyemedkçe ağlamaktan helak oluyodum kusmaktan tiksinmekten bıkmıştm. Şükür geçti o günler. 6 aydan snra benim boğaz bi açıldı önümde durana aşkolsun 😂 sonra paso yedim bir oturuşta bir ekmekten fazla yedim. Yiyemedgm günlerin acısını fazlasıyla çıkarttım snrada durum bu
Aslkksl Sağlıklı sıhhatli olsun yeterki benim korkum nasıl doğurcağım kilolu olmasndan korktum tabiki ama dedğm gbi korkum gerginliğim doğum yoksa gerisi önemli değl
Aslkksl Bende sezeryanla değl normal dopum yapmak istedgm için sinirlerimi bozdu biraz bu durum ama sağlık olsun napalım onun için bu aya kadar neler çektim hiç şikayet edermiyim 😇
nes94 Aslkksl Kız abim ben 4 kilo doğmuşuz annem minnacıkmis benden de kısa aynı zamanda abim normal doğmuş hatta gıkı çıkmadan doğurmuş yani Allahm o gücü verir inşallah ben ters olduğum için sezeryanla gelmişim:)