kardelen54 Kızlar benim canım surekli çikolata cips dondurma tarzı şeyler istiyor nefsimi koreltmek için az yiyim diyorum ama oda olmuyor doktora sordum meyve ye süt iç dedi dondurma fazla tüketme dedi siz nasıl baş ediyorsunuz bu durumla
Hilal2901 kardelen54 erkek mi bebiş😂 oglumda 10 ay her gün sabah aksam dondurma yemistim ve normalde dondurmayı sevmem 🤣
Zey0910 kardelen54 benim hamileliğimi ilk öğrendiğimde çok canım çekmişti cips. Bi süre direndim ama sonra aldım bi büyük paketi yedim bitirdim ama sonra iğrendim. Bi daha da canım istemedi😅😅
Nurcantas65 Cips yemiyorum ama bol bol meyve yiyorum zaten aşırı tatlı geliyor bana ihtiyaç duymuyorum. Ama sen evde kendin cips yapabilirsin patatesten veya mercimekden bile yapılıyor.İlla dışardan yemek zorunda değilsin sağlıklı hale getir pişir ye bol proteinle
Tazeanne123456 Ana öğünler haricinde acıkmadan sürekli kuruyemiş meyve yiyorum aklıma abur cubur gelmiyor. Kan şekerimi aç kalıp hiç düşürmüyorum. Düşünce insanın canı her şeyi çekiyor 😄
metemom_ kardelen54 benim eşim de bir çay bardağına izin veriyor 😂ilk 6 ay hiç bir abur cuburu yemedigim için ödülmüş
Kubraalp67 Bende deli gibi dondurma ve buz yiyorum önceden dondurma ile aram yoktu hamileliğimin başından beri dondurma ve buz başka bir şey yemesem aramam o derece 😅
kardelen54 Kubraalp67 dondurma bebeğe kilo aldırıyor ben dondurma yemeye başladıktan sonra bebek 4 gun önde gitmeye başladı Dr sordum yesende az ve kendin evde yap ye dedi
Tazeanne123456 kardelen54 kahvaltı kuruyemiş öğle yemeği meyve akşamüstü çorba ve akşam yemeği meyve Hiçbir öğünde çok yemiyorum ama hep porsiyonlarım az
Kubraalp67 kardelen54 aaa gerçekten mi ben hiç sormadım doktora yiyorum zararlı mı diye. Muz süt kakao blenderdan geçirilip de dondurma gibi yenilebilir daha sağlıklı olur sanki.
kardelen54 Kubraalp67 evet muz dondurup sütle blandirdan geçir içinde oreo parçacıkları koy güzel oluyor baya
semanur0456 kardelen54 o sırada canı tatlıdan başka bişey cekmeyen ben😂 bende kola cok içtim bu gebelikte evet sağlıksız ama canım istiyordu sadece bi bardak hatta yarım bardak içiyorm arada 😂dondurma bende cok yiyorum bebeğe kilo aldırır yiyin bol bol miss😬
kardelen54 semanur0456 bebeğe kilo aldırıyor ama bu çok ta güzel bisey değil benim şu an 3 gün önde ama dikkat ediyorum artık normal doğum istediğim için
Tazeanne123456 Ev yapımı cips yaptım laysle aynı tatta Patatesi ince ince yuvarlak kestim kurulamadım tuz serptim en son nişastayla iyice heryerine gelecek şekilde buladım kızgın yağa attım evde deneyin derim çok güzel oldu tadı