Fatma-ylmz Busraapaydn01_ evet ben de devamlı hep kullandım 5. Ayımdayım her yerim çatlak oldu ve vücudum da müsait çatlamaya ama herkes onu önerdiği için devam ediyorum şuanlık
Annemucize Hindistan cevizi yağı zeytinyağı badem yağı gliserin ve havuç yağı karıştırdım bu karışımı kullanıyorum katı kakao yağıda kullanıyordum o maalesef alerji yaptı kullanmayın bıraktım. Lierac kullanıyorum. Birde hipp çatlak kremini kullanmaya başladım cildim çatlamaya müsait karnımda biraz büyük o yüzden elimden geleni yapmaya çalışıyorum gün içinde bu 3ünü dönüşümlü kullanıyorum
Gulbaharbambi Songul211 kayınvalidem tarafı her şeyde kantaron kullanıyorlar. Düdüklü tencere patlaması sonucu birinci derece yanık oldu akrabamızda. Kendi yaptıkları Kantaronu kullandı neredeyse izler kayboldu. Bende bu yanıkları geçiren neleri geçirmez diye düşündüm araştırdım kullanmaya başladım 2 3 aylıkken 🙏🏻 yüzüme kol arkalarıma göğsüme kalça bacak bölgelerime hep kullanıyorum hala
Songul211 Gulbaharbambi benim çatlağım oluşmaya başladı şimdi kullansam etkisini gösterir mi bide hangisini kullanıyorsunuz sarı olanı mi yoksa kırmızı olanı mi
_mavii_ Merii52 benim doktorum 16.hafta itibariyle kullanmaya başlayabilirsiniz dedi. Benim karışımım: zeytinyağı, biberiye yağı, tatlı badem yağı, hindistan cevizi yağı (hepsinden aynı miktar)