Yasemin1408 feridelevent_08 canim 4 yumurtamin 4 ude dollenmis ve kaliteliymiş bugun dondurucaklar benimkini
mucizem4423 feridelevent_08 Yasemin1408 kızlar nasılsınız ne durumdasınız dondurmak için erken değil mi kaçıncı gün bugün
Yasemin1408 mucizem4423 3. Gunu embryosu oldu dondurdular bugun cok saglikliymiş hepsi . Durumum iyi benim sabrszlkla transfer gununu beklicem 🥰
feridelevent_08 mucizem4423 ben hiç iyi değilim kasıklarım ağrıyor halim yok .. yarın arayıp haber edecekler ne durumda olduklarını . Çok zor emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah 😢🤲🏻
mucizem4423 Yasemin1408 ay iyi maşallah rabbim kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻 sağ Salim kucağına da alırsın inşallah canım benim hayırlı olsun Allah ın izniyle
mucizem4423 Yasemin1408 benim bugün 6. Gün oldu yeni donduracaklar onda da yapay zeka genetik alarmı vermiş zaten 1 tane tek genetik test yaptırın dediler bilmiyorum inşallah bizi kandırmıyorlardır
Yasemin1408 mucizem4423 6. Gun dondurlan embryoyu ilk defa duyuyorum canim canini skma ama sakn pesini birakma
Yasemin1408 feridelevent_08 canim enfeksiyon kapmamaya dikkat et ❤️ Cok kotuysen doktoruna bi danis sana da antibiyotik verdimi doktorun ben suanda agri kesici ve antibyotik kullaniyorum
feridelevent_08 Yasemin1408 yok hiçbir ilaç vermediler dün aradık konuştuk durumumu söyledim ağrı kesici iç dedi geçer bide ilişkiyi yasakladı enfeksiyon kapmam herhalde 🌸
Yasemin1408 feridelevent_08 bizmde 2, gun yasakladi sadece denize havuza bile girdim bi skintim yok cok sukur
mucizem4423 feridelevent_08 Yasemin1408 kız bana da deniz havuz ilişki yasaktı antibiyotik kullanmadım beni çok kötü etti diye
Yasemin1408 feridelevent_08 aynen valla asiri kafa dagttim tedavinin ustune 🌸 Canim sen kac yasindasin
feridelevent_08 mucizem4423 bende ağrı kesiciyle ayaktayım şuan bide çok afedersiniz biraz fazla kremsi akıntım var neden olabilir acaba sizdeyse oldumu
Yasemin1408 mucizem4423 yok valla bende antibiyotigi biraktim bugun tetradox diye bi ilac midemi fena yakti doktoruma soyledim birakablrsin dedi. Denize de havuza da dunden beri bolca giriyorum sukur bi sikintim yok 😂🌸 Maşallah diyelim
mucizem4423 Mine38 canım ne durumdasın bir tanesi embriyo oldu mu benim de 1 taneydi genetik tarama önerdiler biraz hasarlı görünmüş yapay zeka ile ama zaten ben her türlü tekrar yumurta toplayacağım
Mine38 mucizem4423 1 tane 3.gün embriyosu oldu şükür .güzel dedi embriyolog 2ay sonra transfer edilecek inşallah