feridelevent_08 Yasemin1408 ay benimde öyle iğne yerlerim şişti dün valla ağladım ya canım çok yandı 🥺
Yasemin1408 feridelevent_08 bizimde cinsel pehrizimiz var canim canli sperm icnde dun bosalmasi gerktigni soledi kendiliginden. Gecen hafta cuma dan beri cinsel yasagimiz var
feridelevent_08 Yasemin1408 aaa aaa bize öyle bişey demedi ama trasfer olduktan sonra 2hafta yasak dedi bizde ilişki oldu ama korunduk acep bişey olurmu
Yasemin1408 feridelevent_08 idrara sıkışk mi olmamiz lazim ya cnm aklma geldi o ? 12 den once banyonu yap ve sakn bisey yeme icme 12 den sonra :))) insallah yarin hemencik gecer 8 de gdecegim sabah
feridelevent_08 Yasemin1408 tranfer olurken sıkışık olmamız lazım sanırım öyle hatırlıyorum … 🌸 sürekli bakım yapıyorum genede üstünden geçtim ama yarın sabah duş alsak bişey olurmu acep …. İnşallah güzel geçer ikimizde 🤲🏻❤️
Yasemin1408 feridelevent_08 canm valla gece 12 den once duşunu al bence ilişki bizim yasakti korumali olsa da olmasada malesefki yask sen ozeldemi oluyordun canm
mucizem4423 feridelevent_08 Yasemin1408 sizlerin de ilk mi olacak benim 3. Güne bir embriyo kavuşmuş cuma günü 5. Güne çıkacak mı onun bilgisi gelecek rabbim gönlümğzdekini hayırlıya çevirip önümüze tez vakitte çıkarsın inşallah 🤲🏻
Yasemin1408 feridelevent_08 aynen aynen gece duşumuzu alalim 12 den sonra da yeme icmeyi keselim yarina da hakkmzda hayrlisi 🌸❤️
mucizem4423 Yasemin1408 feridelevent_08 kızlar n’aptınız kaç yumurtanız oldu nasılsınız rabbim hayırlı güzel haberler aldırsın ben de Kayseri’de systemde yaptırıyorum
feridelevent_08 mucizem4423 benim işlem 11.30 da olacakmış odaya geçtim bekliyorum 🌸 benim ilk olucak tüp bebek
Yasemin1408 feridelevent_08 benimde ilk olcak. Kizlar 10 yumurtam toplandi sukur hicbisey hissetmedim sadece hafif bi agri var karnimda
feridelevent_08 Yasemin1408 maşallah ❤️bende 20 dk soldu çıktığıma başım dönüyor az çok şüküriyim hiç ağrım yok sağlam uyumuşum ama 😄 Dr lar daha bizi bilgilendirmedi 🌸 bilgilendirdikleri zaman buraya yazacağım ❤️🔥
feridelevent_08 Yasemin1408 hepsi sağlıklı olur inşallah aminn 🤲🏻🤲🏻😍 benimkilerde öyle olur amin 🤲🏻❤️
mucizem4423 feridelevent_08 maşallah kuzum senin de yine iyi önemli olan kaliteli olmaları artık geriye beklemek kalıyor bol bol dua edelim rabbim can versin yumurtalarımıza 🤲🏻