Yasemin1408 1Anneadayiiii bende smdi kan verdim 10. Gunum bgun kanda kesin cikar dediler cok heyecanliyim
1Anneadayiiii Yasemin1408 erken olunca değer düşük oluyo canım inşallah pozitiftir ama değerin düşük çıkarsa üzülme 😍❤️
1Anneadayiiii Yasemin1408 biri tutmamış dedi doktorum canım tek kese olunca olsun sağlıklı olsun da bi tane olsun 😍
Yasemin1408 1Anneadayiiii senin degerin kacti canimm ❤️ sakn uzulme Rabbimin nasibi 1 miş ona da sukur edecegiz isyan etme sakn
1Anneadayiiii Yasemin1408 içimden tek geçiyordu zaten kuzum üzülmedim desem yeri ikiz gebelikten korkuyorum 😂😍
Yasemin1408 1Anneadayiiii kiz niye korkucan Rabbim verdikten sonra nasip ikiside birden hallolcakti ;)
1Anneadayiiii Yasemin1408 ya erken doğum riski ya sağlıksız doğarlarsa korkusu vardı hep içimde bilmiyorum benim babamla amcamda ikiz aslında genetiklik de var ama nasip değilmiş ☺️
Yasemin1408 1Anneadayiiii amin insallah canm kan verdim bgun oglen cikicakmis sonucu. İgneleri kesebilirm dedi doktor. Keseyi 10-15 gun sonra gorebilirmisiz
1Anneadayiiii Yasemin1408 aaa benim doktorum ilaçlara devam dedi kullanıyorum hala kişiden kişiye değişiyor ama herkesin tedavisi farklı bizde cumartesi kalp atışı için gideceğiz
Yasemin1408 1Anneadayiiii yaa ne guzell Rabbim bnada yasatsin bu anı :)) bnm de degerim bugun 436 ciktii