Yasemin1408 nisamom_ hatta uyandigmda o kdr etkisindeydim ki elim direk karnima gitti 💞 O kdr cok istyorum ki bebegimi karnimda hissetmeyi inşallah rabbim nasip eder bizlere hayirlisiyla
nisamom_ Yasemin1408 inşallah vardır canım 🙂 gölünden geçtiği gibi olsun çok heyecanlıyım inşallah hakkımda hayırlısı tutunur bebek🙂🤭
feridelevent_08 Yasemin1408 ben 27 Ağustos kontrole gitti ve 11 eylülde birdaha gel dedi bu çarşamba gidicem bnde progeston kan tahlili yapacaz dedi transfer ne zaman olur bilmiyorum
Yasemin1408 feridelevent_08 canm bende kan tahlili verdim temiz cikti. 11 eylul transfer olcgim soylendi bugun sabah ogle aksam progeston fitil kullandim gunde 6 sabah ogle aksam 2 ser adet. Bakalm hayrlisi
Yasemin1408 Yasemin1408 transferden snra iki ayri igne kullanicam gobekten . Progeston dex bitane daha vardi unttm. Catlatma ignemide cuma gunu yaptim bakalm hayirlisi insallah sali gunu dondurulmus embryolarimdan 2 si cozunucek ve saglikli ilerlerse 2 sinide transfer edecekler
feridelevent_08 Yasemin1408 rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın 🤲🏻❤️ bizde çift embriyo istiyoruz doktorda önerdi hatta ama sonra yaşıma (24) bakınca dedi o gün geldiğinde koşalım dedi
Yasemin1408 Hepinizden dua bekliyorum lutfen bugun tranafer gunum ve o kadr heyecanliyimki 2 minigimin de cok saglikli oldugnu ogrendim cozdurduklerini soylediler dun. Ve suanda hastanede beni bekliyorlar 🤗🥰🥰🌸 kavusucam inşallah bugun miniklerme 🎉🥳🥳
1Anneadayiiii Yasemin1408 Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah canım sımsıkı tutunur inşallah miniklerin sana 🤲🏻😍