beyzakaman Kızlar bebişlerinizin yüzü kaçıncı haftada belli oldu nasıl gelişti 4d ultrasonda heyecanla merak ediyorum bende 🤓
Ecemss16 beyzakaman ilk azcık 17 de gördüm ben sonra 21 de sonra 22 de detaylıda en son 26 da 4 ününde brbrnden alakası yok ama 😬😀
elifozkann beyzakaman 21.haftada detaylıda yandan olsa gördüm cünkü önünde plasenta var tam görünmüyor
gizbirhil beyzakaman detaylı ultrason da azıcık gördük bir daha da göstermedi hep elleriyle yüzünü kapatıp arkasını döndü her muayenede 🙁
beyzakaman Ecemss16 bende 19.haftadayım biraz gösterdi ama çok garip geldi demekki değişiyor sürekli 😂
kardelen54 Bende geçen hafta hem 3d ultrasonda hem 4 d ultrosanda gördüm 20 haftalik ama iki resimde birbirinden farklı sanki başka bebek gibi
Sinemm65 beyzakaman doktor uğraşmasa daha göstermicekti😄 15-20 dk uğraştı ellerini çeksin de göstersin diye sürekli rahatsız etti en son gösterdi 😄
kardelen54 beyzakaman bizde öyle ya ne esime benziyor ne bana anlayamadık sadece gülerken bi resim yakaladı Dr o iyi oldu
elif475475 beyzakaman benim ilk çocuğumda 16 haftada falan vermeye başlamış doktorum. Ama en güzel detaylı ultrasonda çekilmiş 20 li bir haftaydı o da tam hatırlamıyorum. Bizim doktorumuz ilk normal bakıyor sonra 4d bakıyor bize fotoğraf kağıdına çıktı alıyor
hanlnim beyzakaman ay 26+5 olduk yüzünü hiç göremedim. Bu renkli ultrason dediğimiz şey ne zaman oluyor biz nasıl görcez bu kızın yüzünü kime benziyor çok merak ediyorum😂