Leylaaa_46 İlk gebeliğim daha kolay geçti . İlk olduğu için daha bi hevesli oluyor insan 😂ikinci mutlu oluyorsun ama ilk gibi hevesli olmuyorsun galiba Sürekli biran önce zamanı gelsin doğsun diyorum psikolojikmen zorlanıyorum .
Mommytwice2 Leylaaa_46 ilkinde daha dinlenceydim keyifliydim . Bu sefer yorucu. Daha agirim. hicbisi de almadım
Fatmatev Leylaaa_46 bu Sefer çok zor geliyor her şey bide kızım da varya hem yatmak istiyo insan ama yatamıyor zor oluyor gerçekten bende daha 6 haftalık olmasına rağmen zaman çabuk geçsin istiyorum
Nananan Leylaaa_46 ortalama olarak ilk gebeliğimle aynı şu anlık sadece ikinci gebeliğimde belirtiler erken başladı ilk gebeliğimde de yerleşme kanaması ve aşırı göğüs hassasiyeti vardı onu dışında aynı şu anlık
Musel Leylaaa_46 ilk gebeliğimde çok enerjiktim hiç üşenmeden herşeyi yapabilme enerjisine sahiptim bu gebeliğimde kafamı yastıktan kaldırmak istemiyorum yani afedersiniz ama çok sıkışmasam tuvalete bile kalkmam o kadar halsizim😂😂😂
dogurangaplumba Leylaaa_46 ilk gebeliğim hastanelerde geçti yok düşük tehlikesi yok erken doğum riski ayda 3 4 kez hastanede yattım erken doğum riski dedikleri bebek 42 haftada geldi ikinci gebeliğimdede başlarda kanamam oldu sonradan çok rahat geçti hamileliğim rahat olmasına rağmen bu kızımda erken geldi 😅
2bebekannesi2 Leylaaa_46 ilk gebeliğimde sürekli düşük tehlikesi kanama erken doğum gibi şeyler yaşarken bunda da tam tersi sürekki modum düşük paikolojim alt üst kocamdan tiksiniyorum bebeğe heycanım yok düşük hissediyorum yani
Nurcantas65 İlk gebeliğimde hicbirsey yiyemedim kilo verdim,ayıldım bayıldım sürekli 😂😂 şuan hamileyim midem bulanıyor ama prilam beni kurtarıyor normal yemeğimi yiyorum suanlik güzel gidiyor
elif475475 Leylaaa_46 ya ilkinde en basitinden istediğinde yatıp oturuyorsun. Gerçi ben onda çalışıyordum ama mide bulantısı kısmı ikisinde de aynı benim. O yüzden evde olduğum halde hiç keyif alamıyorum yediğimden içtiğimden. Ama sizin dediğiniz his bazen bende de oluyor zaten sonunu biliyorum o yüzden zaman hemen geçsin kucağımıza alalım diyorum 🤣