• Doğum
  • bebek ne zaman doğum kanalına girer

Herkese merhaba! Bebek ne zaman doğum kanalına girer sizlerde ne zaman girdi ve açılmalarınız ne zaman başladı? Normal doğum bekliyorum ama doktorum hareketle alakası yok normal doğumun dedi o yüzden yürüme dedi hurma yiyorum açılmam olsun diye neler yapabilirim? 37+1 im

aslip7 coktan kanala girmesi gerekiyordu canım bizim kisi daha 6 aylıktım kanala girdi hala öyle her an gelmesini bekliyoruz

aslip7 aşkım 39. Haftadayım girmedi yeri de daraldı Şuan pozisyon ters ama hanım efendi kanala girme zahmetinde bulunmuyor 😂 bu saatten sonra da zor diye düşündüm ama doktorum 1 gün de girebiliyor 41 e kadar beklerim sancın gelmezse bol bol yürüyüş squat yap dedi bekliyoruz 😂

aslip7 bende 38 oldum geçen hafta gittiğimde kanala girmemişti bebek doğum pozisyonunda ama kanal da değil. bu hafta daha gidicem inşallah girmiştir kanala. Ama ben arkadaşlarımla konuştuğum da benimde kanala girmemişti sancılarım geldiğin de kanala girdi 40. Haftamda dedi. O biraz rahatlattı

Edaa01 son anda bile girebiliyormuş sanırım ay çok değişken inş normal gelir ya çok stresliyim

Gaye1402_ ys bizimki iki haftadır baş aşağıydı şimdi yan dönmüş kanala da girmiyor kızçem normal gelsin çok istiyorum ama 40 ı geçirmem ben de doktorum da. Hem sabrım kalmadı hem de bir şey olmasından korkuyorum

Crnsln ay evet son anda ds girebiliyormuş açılmanız var mı peki?

Crnsln kanala girdiğini doktor alttan mı muayene ediyo yoksa ultrasonla mı görüyorlar yarın 40 haftalık oluyorum hiç alttan muayene olmadım kanala girmiş girmemiş de demediler🙁🙁

aslip7 son ana kadar tam girmemişti doktorum hep secde pozisyonu yap demişti

Kdz inanın bende hiç bilmiyorum beni de hiç alttan muayene etmediler delircem burda post açmıştım ultrason da görünüyor diyende oldu görünmüyor diyende bilen biri aydınlatsın lütfen :(

aslip7 ya ben hiç alttan muayene olmadım :((( sancım da çıkmadı hiç o yüzden herlde doktor bakmıyor diye düşündüm size ne zaman bakmışlardı

aslip7 evt son ana kadar degişe bilir hala umut var 🥰 inşallah döner sağlıkla gelsin

Kdz bizde de ben sormadan söylemiyor canım. Ultrasonda görünüyor kanala girip girmediği. Açılmanız var mı peki? Ne kadara kadar bekleyeceksiniz normali?

Kdz ama açılmayı görmesi için çatı muayenesi yapması gerekiyor.

Crnsln ultrasonda görünüyor doktora sormadan söylemiyor benimki. Siz de bir dahaki muayenede sorarsınız