[silindi] Gecen ay 7si olmustum olmam gereken tarih 5i gosteriyor simdi adet agrisi gibi agrim oldu wc gittigimde gordum pembe kan vardı acsbs adetmi oldum😔 ilk gebeligim hep kanamaliydi 🤦🏻♀️ sabah da kan verdirmistim saglik ocaginda😔
Mom6535 [silindi] olabilir canım reglin erken gelmiş olabilir erken yumurtladıysan eğer normaldir gebe de olabilirsin devamı gelmezse belki gebesindir bilemeyiz kan sonucuna göre anlarsın zaten
beysenyil [silindi] iyi düşünelim iyi olsun belki de yerleşme kanamasıdır, kan tahlillerin ne zaman çıkacak sonucu bizlere de haber ver mutlaka 😍
DENIZ_55 [silindi] hayırlısı olsun hakkında inşallah canim pembe yerleşme kanaması diye biliyorum ümitlendirmek istemem benimde 5 temmuz günüm bende yarın kan verecem rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sonucunda çıkınca haber verirsin inşallah
[silindi] beysenyil internetten baktim ne kadar dogrudur bilmiyorumda gosterilen yerlesme kanamasi oydu bana gelen ama ic camasirimda yoktu peceteyle silinci gordum olsunda istiyorum ama ilk hamilelik korkumdan dolayi endisemde var (safram alindi şeker hastasi oldum) dusuk tehlikem coktu Dua et canim noluur🫠
beysenyil [silindi] inşallah korktuğun gibi olmaz, Allah gönlündeki gibi hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım benim dua edeceğim 🤲🏻🌸
[silindi] DENIZ_55 seninde hakkında hayirlisi neyse o olsun insallah canim dualarımız kabul olsun🤲🏻 tabiki de haber vericem arkadaslarimdan sizler bana daha cok iyi geliyorsunuz🤲🏻🩷
DENIZ_55 [silindi] aynen bende öyle canım bura daha iyi geliyor bana güzel haberlerini bekliyorum canım 🥰🥰
DENIZ_55 [silindi] tabiki ederim buraya post acarim bile rabbim güzel haberler aldırmayı nasip etsin inşallah 🥰
[silindi] DENIZ_55 öglenden beri bakıyorum hala bisi yok gece de pek uyumam acaba çıktı mi sonuc diye
DENIZ_55 [silindi] benide uyku tutmadı sabah kan vermeye gidecem içim bi taraf korku bi taraf hüzün tuaf duygu var bilmiyorum 🥲🥲