Buseirgit papatya2412 benimde sancılarım var özellikle 2 gündür beni gerçekten yoruyor. Cumartesi kontrol var 35+2 oluyorum doktor doğum başladı diyecek diye korkuyorum o yüzden sordum
huysuz__ Seyma-10 haftasına uyumluysa kalmama ihtimali yüksek, yeğenim 36+5 te doğdu kalmadı, benim oğlum da 36+5 te doğdu ama 7 gün kaldı 32 ye uyumlu doğmuştu.
BabyAta 34.haftada ciğer geliştirici vurdular iki tane, 35.haftada doğum yaptım küveze girmedi 2890 doğdu
Seyma-10 BabyAta bebeğim dört hafta geriden geliyor haftasına göre çok zayıf bu gerilik üç haftadır var içeride beslenmiyor dedi doktorum bazı bebeklerin doğması daha hayırlı oluyor anne karnındansa diye bi açıklama yaptı neden geri onu çözemedik ama
_merve11 Seyma-10 benim de 3hafta karın çevresi geriden kilosuda 34. Haftada 1800 dedi doktor her hafta kontrol istedi yakın takip edicekmis bakalım hayırlısı olsun
BabyAta Seyma-10 anladimmm canım endişelenme sağsalim kucağına alırsın inşallah bebisini. Benim doktorumda aynısını demişti erken doğması iceride durmasından daha iyi suan bizim İçin demişti
Hamisbayan Seyma-10 34+2 de doğum yaptım benim bebeğimse haftasına göre 10 gün geriden geliyosu 1750 doğdu ödemler gidince 1600 e düştü kilo almasını beklediler solunum sıkıntısı yoktu 8-9 gün kaldı küvezde
Seymaaogretmenn12 İlk kızım 35+2 de 2180 gram 44 cm doğdu ciğer geliştirici olmuştu ama kilosu az ve güçsüz olduğu için küveze girdi. Kızım 9 gün önce 35+4 te (36+4 ile uyumlu) 2580 gram 48 cm doğdu küveze girmedi . Doğumdan 4 saat önce 1 doz ciğer geliştici olmuştu.