GuzelMelegimm Bi cesaret araba kullanayım dedim ve arabayı kaçırdım 😊 ama sorun şu. El frenini çekmeden kullanmışım sonradan farkettim. Vites 1 de kullandım yavaş yavaş. Ama el frensiz nasıl oldu anlamadım. Bi. Problem olur mu?
Tugcez GuzelMelegimm neden kaçırdım iste öğretsin ya da versin 😂 Allah korusun kaza yaparsın. El freni çekili gitmek arabaya Hazar verir ama çok gitmediyseniz şimdilik sıkıntı olmaz sanıyorum
Busraapaydn01_ GuzelMelegimm hahahah bende aynı hatayı ilk zamanlarda yapmıştım araç kullanılıyor fakat dur kalk yaparken istop etme ihtimali çok çok yüksek zaten gösterge kısmında el freni bölümünde kırmızı ışık yanıyor 😁😁
Cennett92 Yakın mesafede bişey olmaz uzun mesafede balata dediğimiz şey yanar,balata ömrü azalır biter daha ilerisi arabadan yanık kokusu gelir bi seferlikse eşiniz anlamamıştır ama unutmayın🤗
Mommmmy Ben on yıllık şöförüm her gün araba kullanırım geçen sene kafamın dalgın olduğu bir dönemde dört defa üst üste öyle kullandım . Bide eşime çemkiriyorum bu araba çekmiyor diye. Ben üçe dörde falan atıyorum düşünün 😂 allahtan fark etmedi
AjdaDiri GuzelMelegimm arabayı ilk kullanmaya başladığımda trafiksiz çevre yolunda sürmüştüm tabi el frenini çekmeyi unutmuşum 10 km gitmiştik baya bi lastik yanma kokusu geldiğinde farketmiştim 😅😅😅😅 bişey olmaz merak etme ama arabayı 1 de götürme en fazla 2 ye atabilirsin 1 de araba daha çok bağırıyor