tugces95 Selam kızlaaaar, İlk gebeliğim ve 10+4 haftalık hamileyim, göbeğim zaten vardı ama şu son 1 haftadır sanki bi büyüme oldu sertleşme oldu gibi karnımda, sizlerde de bu durumu yaşayan var mı ?
Sevcan62 tugces95 ilk zamanlar genelde adet görememenin ödemi oluyor benim 4. Aydan itibaren belirginleşmeye başladı
Musel tugces95 bende aynıyım canım ilk gebeliğimde 3. Ayda çıkmıştı belirgindi bunda 2. Ayda çıktı herkes şaşırıyo valla
Gizem-1009 tugces95 bende 11+3 daha göbeğim yok ama sertliği hissedebiliyorum artık belli olmaya başlar galiba
Bihterrr tugces95 benim ilk hamileliğim benim de 10. Haftada çıkmaya başladı zaten küçük bi göbeğim vardı. Baya erken belli oldu bebişim :)
tugces95 Bihterrr benim normalde de alt göbeğim vardı eşim bile diyor 1 2 kilo almak bu kadar etki edemez diyor çıkmaya başladı bence diyor, özellikle akşamları daha da belirginleşmeye başlıyor sabahları daha normal seyrinde
tugces95 Zeyciikk Ayy ne güzelll 😍 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah biz daha yolun çok başındayız 🙏 Cinsiyeti belli oldu mu
AdaEcem tugces95 20haftada sonra belli oldu. 15 hafta ya kadar çok iştahsız kilo kaybı oluyor bende. Ben üçüncü gebeliği planlıyorum bu arada, inşallah hayırlısı sağlıklı bir evladım daha olur🤱🤲
sedefyrs1101 Gebeliğim ama daha çıkmadı 😃 11 haftalığız herkes diyordu 2. 3. Gebelikte hemen çıkar diye ama yok daha dümdüz karnım 🤣
Neferut tugces95 15. Haftadan sonra birden belirgin bir büyüme oldu bende. Öncesinde alt karınım hafif şiş duruyordu ama şimdi çıktı karnım görenlerin hamile olduğumu anlayacağı kadar:)
Kubraalp67 23 haftalık oldu bugün ama yine de karnım çıkmadı tam tersine sanki göbek yanlarıma doğru büyüyor o yüzden belli olmuyor. Kız bebek olduğu icin yayılıyor diyorlar erkek de sivrilesirmis kız da yayılırmış.
Zeyciikk @tugces95 Amin çok teşekkürler siz de sağlıcakla alın inşallah kucağınıza 🤍 zaman o kadar hızlı geçiyor ki inanın bir anda kendinizi yolu yarılamış buluyorsunuz djfkfk darısı yolun sonuna inşallah😂 evet cinsiyetimiz belli kız bebiş bekliyoruz🥹💗
tugces95 Zeyciikk Amiiin inşallah, Bazen zaman hüç geçmiyor gibi geliyor bazende diyorum ki ne ara 11. Haftaya geldik Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah