Ezel16 07sym07 Nasipse bundan alacağım herkes çok memnun Yoyko ile bu marka arasında gidip geldim ama herkes bundan çok memnun kalmış o yüzden bu markayı alacağım 🐣
Betul-97 07sym07 Elele madre aldık geçen geldi kurduk eksiği, defosu var mı diye kurulumu çok basit ve kaliteli malzemesi var fiyatına göre çok iyi. Sadece yatağı hediye geldi o bize ince geldi içine yatak almak gerek
07sym07 iremsevinc bende elele almonti park yatağını tercih ettim madreyle aynı hiç bi fark yok anlamadım farkı varmı sizce
Zeyy04 Ezel16 bundan aldım geçen ay geldi ☺️ kurduk çok güzel çok içime sindi hatta fiyatı artmış ben 3300 küsüre almıştım. Çok kararsız kalmıştım bunda karar verdik bizde
Ezel16 Zeyy04 Evet bundan 1 ay önce falan dediğiniz fiyattı şimdi zam gelmiş ☺️ Güle güle kullanın inşallah memnun kalmanıza çok sevindim 😊 İçine yatak aldınız mı ? Yatak içinde yataş twiny öneriyorlar ondan alacağım 🐣
deryaa_milena 07sym07 elele madre aldım ben dün geldi baya kullanışlı ve kaliteli bir beşik. Trendyoldan almıştım yatak gelmedi bana bamboo marka uygun fiyatlı bir yatak da aldım içine tam oldu
Aysenurrrrbgccc 07sym07 madre aldım bebeğim 4 aylık kullanımı çok rahat anne yanı olarak kullanıyorum şu an için içindeki yatağı da yeterli açıkcası😍