Cinardic Serpogrtm 2.5 yıl önce karsta detaylı yapan yoktu Hacer hocanın tavsiyesiyle Erzurum’da prof.dr. metin ingeç in özeline gitmiştim çok ilgiliydi
uykusuz1parol Serpogrtm ben pembe hanıma gitmiştim hala çektiği görüntüleri video olarak da mailime atmıştı gayet güzelde bakmıştı
Cinardic uykusuz1parol pembe hanım ilk gebeliğimde beni çok kötü tersleyip ağlatmıştı. şuan gebeyim hiç gitmek istemiyorum Allah düşürmesin yinede…
uykusuz1parol Cinardic Ay bende Hacer hanıma gidiyordum normalde 3 sene önce detaylı için gidecektik şansa rahatsızlanmıştı pembe hanıma yönlendirdi o zamanlar ben sevmiştim ama pembe hanımı
Cinardic uykusuz1parol şimdide Hacer hoca olsa diyorum keşke ama kliniğini kapatmıştı hocaya sordum nerdeyseniz oraya geleyim tek siz bakın dedim ama çalışmıyorum artık dedi 😞
Cinardic uykusuz1parol araştırmada kahraman hocaya gitmeyi düşünüyorum olmazsa Erzurum’da buharaya gideceğim artık. Doğumumu zaten yine ankarada olacağım insallah
uykusuz1parol Cinardic hayırlısı olsun hakkınızda 3 sene oldu ordan ayrılalı.Siz nerde yaptırıyorsunuz takiplerinizi
Cinardic uykusuz1parol siz gideli çok olmuş masallah, gebeliği Ankara’da tesadüfen öğrendim orada keseyi gördük geçen hafta kafkasa gittim kalp atışını duyduk 8+4 üm daha başındayız