Trabzon61- Gebeliğiniz nasıl geciyor bende asırı bas agrısı bas dönmesi sabahtan aksama kadar bulantı halsizlik hat safhada bazen korkuyorum bisey olduda zehirlendim diye sizinde öylemi
Sakineoncu Trabzon61- o haftalarda çok normal düşük tansiyon baş ağrısı mide bulantısı uyku hali halsizlik hepsi vardı o yataktan o yatağa kendimi zor atiyordum
Zynur Trabzon61- bende 9 haftalığim 2. Gebeliğim ikisinde de aynısını yaşadım 9 hafta 6 günlüğüm şuan ve aşırı baş agrisiyla uyanıyorum çok dayanılmaz olduğu zaman parol alıyorum
Badehandekuzey Trabzon61- 9+3 bende bulantı baş ağrısı olmuyor ama uyku hali oluyor oda 5 ve 3 yaşımda çocuklarım var yoruyor
Bercestee Trabzon61- bulantı hariç baş dönmesi ve baş ağrısı ve sürekli uyku halim var normalmiş zaten
Merviis Benim mide bulantım ve baş ağrım hiç olmadı ama sürekli uykum var hep yatmak istiyorum aşırı halsiz hissediyorum kendimi
Yeniyeniden Trabzon61- suanlik iyi gidiyor sadece akşam yemeği fazla kaçırmışım nefes alamayıp hastaneye gittim😀
Brc7 Merhaba 2 gün önce kontrolüm vardı. Bebeğim şuanda iyi. Halsizlik baş dönmesi sabah bulantıları hepsi var içinizi rahatlatmak istedim. Kontrolünüz ne zaman?
Alyask Trabzon61- 9+5 su an bas agrısı bende de var bulantı sabahları oluyor sonra gecıyor birde bel agrısı var sabahları yataktan zor kalkıyorum ve süreklı uyku hali 🤦♀️
emineucnr Trabzon61- 9+5 benimde baş ağrısı baş dönmesi koku aşırı bulantı kusma hepsi var. Ve yetersiz beslenme hiç bişey yiyemiyorum randevum 10 gün sonra bebek ne durumda çok merak ediyorum. 53 kiloyla hamile kaldım şu an 51 kiloyum. Çok zor geçiyor benimde
Seyma2424 9 haftalığım tansiyon düşüklüğü yüzünden çok halsiz ve bitkin oluyorum bazı saatler uyumak istiyorum uyuyamıyorum ama çok halsizim sürekli uzanıyorum bulduğum heryere
Zyneeph 9 hafta 4 günlük hamileyim Baş dönmesi Durmayan bir mide bulantısı özellikle sabah bulantıları sürekli uykum var yorgun hissediyorum Bel ağrısı çok yaşıyorum ve koku hassasiyeti çok var