Hilal2901
Drfatma
aaydingulsahhh
Şöyle cevap vereyim sizlere. Sağlık ocakları gebe izlem yapıyor değil mi ? neden yapıyor? Sonuçta ben sağlık ocağında bir tedavi almıyorum ama düzenli kan testlerim yapılıyor, hastalıklarım not düşülüyor, başka hastanede yaptırdığım kan testinde bir sıkıntı olsa aranıp bilgi alınıyor vs. Sonuçta sağlık ocakları devlete bağlı bir kurum değil mi, bunlar gideceğim hastanelerde kullanılmayacaksa bana ne faydası var? Boşuna takip yaptırıyoruz o zaman.
Ayrıca belirttiğim gibi 20. Haftamda gittim ben hastaneye. İlk kez geldiğimi belirttim. Kayıt oluşturalım bilgilerin olsun hastanede dedi bir ton kan aldı. Kaydımı yaptı. Üstelik beni detaylı için özele yönlendirdi.
Bu doktor benim tiroit hastası olduğumu biliyor, gebelik şekerim olduğunu biliyor, detaylı sonuçlarımı biliyor. Fetal dna testi yapmışım onu biliyor.
Yani bunların hepsi o hastanenin sisteminde özellikle var. Bebeğimin şu an ki gelişimibi biliyor. Kalan iki ayda devam ettiğim sürece bilmeye de devam edecek. Ama o bana muayeneye gel ama doğum yapamazsın diyor.
Bilgi olarak hakkımda hastanenin neyi eksik sizce ? Ki bakın devam edeceğimi de belirtiyorum.
Ki ben doğumumu yine özelde düşünüyorum. Gebe okulunda bile kendinize ikinci bir alternatif oluşturun. Doğum esnası sonrası yoğun bakım durumu vs ne olacağını bilemezsiniz, hastane yetersiz kalabilir aklınızda bir adres daha olsun diye özellikle anlatıyor
Bunu anlatan da aynı hastanenin görevlisi