Aslanmom1 Haftaya girmek üzereyken kusmanın kesilmesi ve mide bulantısının azalması normal mi ? Bir anda kesildi sanki. Günde 2 kez kusuyordum. Her sabah muhakkak kusuyordum iki gündür yok.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Aslanmom1 Maşallah deyin 😁 Benimde oğlumda biranda kesilmişti. Bosverin bitmiş işte bulantı keyfini çıkarın darısı bize 🥺
Altunkaya_44 Aslanmom1 benimde o haftalarda birden gitti çok şükür uyandım baktım kusmadim bulantida yok bı kaç gün sonra bazen bazen safra gelmeye başladı ama çok şükür geçti bulantı ,koku ,bı anda gitti gercektende
Samberf Aslanmom1 maşaallah söyleyin zaten 4. Aydan itibaren bazen bitiyor darısı bizim başımıza olsun
Aslanmom1 MiracAlpinveUmutunAnnesi Benimde oğlum olacak hemen kesilince bi korkmadım değil. Yine bulantı olarak var biraz ama kusmam kesildi tamamen
Aslanmom1 Altunkaya_44 Safrayı her sabah çıkartıyordum ilk defa bu sabah çıkarmadım ama kahvaltıdan sonra yine ufak bi öğürme ve bulantı oldu. Yavaş yavaş geçiyor sanırım ister istemez bebek sağlıklımı diye kafamda kuruntu yapıyorum. 15 gün var randevu zamanınada
Songul211 Aslanmom1 normal yani benim bulantılarım 2 ay sürdü şu bulantılar yüzünden hiç kilo alamadım şimdi çok şükür iyiyim.
Samberf Aslanmom1 berbat bi durum ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bu durumu ama bu hamileliğimde başımı kaldıramıyorum yerden