ldmzki Kızlar günaydın, ben 15 haziranda regl oldum fakat dün akşam peçeteye gelen çok çok açık pembe kanamam oldu. Şimdide adetim gelecek gibi karnımda sancı var ama 18 gün oldu Daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu? Şu an bir şey akmıyor ama ağrım var
Mehtapca06 ldmzki yani hamilelik cok sancılı bir süreç degil ilk yerlesmede ama belli de olmaz herkesin fatkli oluyor
Elif-ada- ldmzki evet ben Mayıs 30 regli oldum tekrar döngünün 18. günü Haziran 17 de tekrar regli oldum inşallah sizin yerlesmedir
Sakineoncu ldmzki benim adet tarihime 2 gün kala kahverengi akıntı olmuştu aşırı sancim vardı hatta majezik içtim kaç tane meğersem yerleşme kanamasıymiş inşallah sizinki de öyledir
ldmzki Mehtapca06 sancım var derken yani adet olacakmış gibi şu an hiç bir şey yok kanamada yok sadece akşam 5-6 damla açık pembe kanama oldu sadece merak ettiğim adetten 17 gün sonra yerleşme kanaması yaşanabilir mi?
Mehtapca06 ldmzki her zaman yaşanabilir ya bunun bir zamani yok ben pkoluyum adetliyken bile hamile kalabilirim yani sen ne hissediyorsun önemli olan o
ldmzki Egaa44 negatif çıkar diye biraz daha beklerim test için ama çok korktum ya benim hayatta böyle ara kanamam hiç olmadı kanamada sayılmaz ama çok korktum
ldmzki Mehtapca06 vallahi çok erken diye gebelik olarak düşünmüyorum adetlerim hep düzenli ama regl olacakmış hissi var kanama durdu zaten sadece 3-4 damlaydı Bilmiyorum yani bekleyeceğim
Elif-ada- ldmzki Gerilmeyin olur bazı aylar hava değişimi sıcak sitres herşey etkiliye biliyor ya geçiyor yada erken gelebiliyor tekrarlarsa Dr gidersiniz ben bekliyorum erken olursam buayda Dr gidicem
ldmzki Sakineoncu umarım öyledir ama yerleşme için biraz erken bir tarih daha beklediğim reglime 11 gün var
Minikkurabiye333 Sakineoncu merhabalar kahverengi akıntınız kac gun surdu acaba benimde regle 2 gun kaldi suphem var testim silik cikmisti ama suan lekelenme yasiyorum yerlesme mi acaba dedim yarin beta vericem insallah yerlesmedir
Sakineoncu Minikkurabiye333 1 gün bile sürmedi kesildi silince geliyordu zaten sadece adetime 1 gün kala da hamile olduğumu öğrendim