Asila_arzu Güzel güzel uyuyordum nedense uyandım nasılsınız nasıl geçiyor bu geceniz biz 36+2 olduk suan bebeğim tekme atıyor dünden beri 4/6 hurma yemeye başladım insallah kolay sağlıklı evladıma kavusurum
Altin Asila_arzu Günaydın ☀️ Gece gece sabah erken kalkar oldum gebeliğim sayesinde gece zaten 3 kere lavaboya😀
ecmelmirzaogluu 36+2yim ben de 😂 1de uyumuştum 4 kere uyandım şimdi tekrar dediğin gibi aniden kalktım ve uyku mesaim bitti 😂
Asila_arzu ecmelmirzaogluu halime binlerce şükürler olsun Allahım bu günlerimi aratmasın insallah sizin doğum tahriniz ne zaman
Asila_arzu fidanylcn ay şükür şükür şükür hiç yaşamadım bu zamana kadar kaçıncı haftadan ihtibaren başlıyor ki
ecmelmirzaogluu Rmysnssmnsf Asila_arzu bebeğimin kafası 2+5 önde, iri kilosu da var o yüzden 38 e kadar tüm tuşlara basacağım, gelmezse mecbur suni sancıyla normal başlatılacak, senin ne zaman, sağlık huzurla al kucağına 😍
fidanylcn valla benim 5. aydan beri var kişiden kişiye değişiyor 5 şişe şurup bitirdim şimdiye kadar yarın gidip yine yazdırıcam
nur1824 Bir tek uykusu bölünen benim sanıyordum yalnız değilmişim 😂 ben de 36+3 oldum aylardır uyku sorunu yaşıyorum 🫠
nur1824 Asila_arzu 25 Temmuz dedi doktorum ama o zamana kalmaz diye düşünüyorum ben, ay çok zor artık çok yoruldum. Tükenmişlik hali var bende 🫠
Asila_arzu ecmelmirzaogluu Amin cnm insallah hepimiz benim bu ayin sonu insallah bende normal doğum istiyorum ikinamam diye korkuyorum ama
fidanylcn Asila_arzu evet bir de şey sorucam ya bende midem yanarken arada yemek borumda tıkanıklık oluyor mide asidi yukarı çıkıp tıkanıyor sanki orda sebebi ne olabilir
ecmelmirzaogluu Asila_arzu o hissiyat geliyormuş doğum anında, hem içgüdüsel yaratılışımızda var hem de Allah yardım ediyor, ki doktorlar da çok güzel yönlendiriyorlarmış, için rahat olsun 🩷
Asila_arzu fidanylcn valla bi ara bendedir öyle oldu resmen yemek yerken yutamadim valla nedenini bende bilmiyorum
Asila_arzu nur1824 valla bende de öyle yoruldum ki yatarken bilene dinlenemiyorum diye bilirim yerimdede duramıyorum elimden gelse evi öyle bi silip süpürmek istiyorum ki anlatamam