Tontiktos Arkadaslar merhaba bi arkadasim dogum yapacakta ona hastane cikis hediye etmek istiyorum yedek olsun diye sizce muslin mi almaliyim normal penyemi kumas olarak alip memnun olan var mi muslinden
Damla Tontiktos müslin örtüleri felan seviyorum ama yenidoğan kıyafette pek mantıklı bulmuyorum penye kesinlikle daha rahat olacaktır bebek için
1prensesannesi__ Tontiktos arkadasin zaten penye takım almistir diye düşünüyorum o yüzden müslin al asko
Damlaozzz Tontiktos İkiside güzel bence müslini bende çok düşünmüştüm alsaydım cigitten alıcaktım çok sade güzel yenidoğan seti vardı ama ben penye tarzı delikli bir kumaş buldum ebebekten onu aldım kısaca ikiside güzel olur ama yinede müslin kumaşlar favorim 😊
Damla Altin çabuk yıpranıyor salıyor kendini kumaş olarakta benim de müslin bir gömleğim var ama yakıyor çok sıcaklarda sevemedim ben pek
gozdeyildirim Tontiktos bebeklerin ilk zamanlar tenleri çok hassas oluyor en güzeli pamuklu almak müslin çok güzel ama ilk temaslar pamukluda daha iyi hassasiyet olmaması adına