Gulaysrcn Seyma-10 Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallah bi sorun yaşamazsınız.Benim bebeğim de bi an da 2 hafta geriye düşmüştü.Simdi 1 haftaya düştü 38. Haftanın içinde olduğumuz için doguma az kaldı bekliyoruz artık.Allah yardimciniz olsun🙏
Mer3459 Seyma-10 ben de Belgin hanıma gidiyorum geçen Salı doğum yaptım SSK yok biz 21 bin ödedik dün doktoruma kontrole gittim zam geldi demişti SSK’lı gene baya uygunmuş
Seyma-10 Mer3459 nasıl memnun kaldınız mı hastaneden ilgiden hemşiresi ameliyatı falan birde odaları nasıl küçük eski gibi ama
Mer3459 Seyma-10 aşırı aşırı memnun kaldım oda temizliği sürekli yapılıyor doktorum ebem harikaydı ilgi alaka on numara odalarda eski değil gayet iyiydi
Mer3459 Seyma-10 eğer yeni başladıysanız oraya Belgin hanıma gidin ebesi Kübra hanım ya nu kadar mı iyi olur bir ekip harikalar inanın ne korktum ne bisey ole motive ettiler li beni ebe iki saniye yanlız bırakmadı konuşa konuşa o acıyla beni güldüre güldüre doğum yaptırdılar ben aşırı aşırı memnun kaldım diğer iki çocuğumda güney hastanesinde Ayfer hanımda yapmıştım doktorum iyiydi ama ebeler çok kötüydü bu ebe beni çok memnun etti dışarı çıktığımda hediye alıp ebeninde yanına uğramak istiyorum o derece hakkınızda hayırlısı olsun
Seyma-10 Mer3459 doğum tarihi verdiler yarına ilk kez gittim ama artık degişemem inşallah İbrahim beyde iyidir
Mer3459 Seyma-10 arkadaşımın doktoru oda cok beğeniyordu onu iyiymiş Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
reyhaaan Gulaysrcn önerdiğiniz doktor var mı acaba avicenna da ben çok şikayet gördüm korkuttular beni
Gulaysrcn reyhaaan ben ibrahim bey den çok memunum kafam da hiç soru işaret bırakmıyor ben sormadan herseyi cevapliyor.Cok güler yüzlü ilgili bir doktor.5 aydır gidiyorum yaklaşık hiçbir sorun yaşamadım.Eger mesai saatleri içinde olursa doğumuda o yapacak.Sertan Aksu ile ilgilide güzel şeyler duymuştum ama kendisini hiç görmedim.
Seyma-10 Gulaysrcn aynı doktora gittiğiniz için bilgi vermek istedim tesadüfen bi akrabamın arkadaşı hastanenin ortağı çıktı ve doktorları sorduk arayıp bize hangisi daha iyiyse doğuma onu sokacaktı doktorumu sordu İbrahim bey diyince zaten en iyilerden dedi çok iyi bi doktormuş
Gulaysrcn Seyma-10 ben bu sabah doğurdum.Ibrahim bey yaptı doğumu.dogumhanede sadece 15 dk kaldim.Insallah yarin sabahta cikiyorum ebelerde cok ilgiliydi 🙂
Gulaysrcn Seyma-10 hayırlı olsun saglikla büyüsün insallah nasıl geçti sureciniz🙂biz normal doğumu bekledik son 7 günümüz vardı.Bugun kanamam gelince sabah 5 buçukta gittik doguma.Dogum başlamış yatış yapildi🙂
Seyma-10 Gulaysrcn ben çok zorlandım hala kalkamadım gaz sancım var ağrılarım çok şiddetli ama normal sezeryan da tabi
Gulaysrcn Seyma-10 çok geçmiş olsun bir an önce toparlanirsiniz umarım sezaryenin sonra ki sureci zor gecer deniliyor ama bu ilk gunu atlatirsaniz sonrasi akar gider insallah.
Glyctkl Ben İbrahim çelebi gidiyorum doktorum çok güleryüzle ve açıklayıcı içimi çok ferahlatıyor kendisi doğumu orda düşünüyorum sezeryan olcak benimkisi ilki sezeryan olduğu için varsa olan ameliyat yorumları alalım suan da muayeneler vs çok memnunum☺️☺️