istkizannesi semrakarahan bana da öyle diyolar. Ee kız tabi yandan alacaksın diyolar ve sinirim bozuluyo. Ama gördük ki önden aldım diyen arkadaşlarda var
semrakarahan istkizannesi aynen oyle aman bnde diyorum saglicakla alayim kucgima vucut degilmi benim elimde degilmi insallah toparlarm diyorm geciyirm ama aklimada takiliyor 😀
istkizannesi 031965 gerçekten mi ya ☹️ Harekette çok hissetmiyorum ben. Bazen diyorum acaba hamile değil miyim rüyada mıyım😂
031965 istkizannesi ben hareket hissediyorum ama bi gün çok hareketliyse öbür gün az az olabiliyo pozisyon değiştiriyolar herhalde sıkça bazı pozisyonlarda bariz belli ediyolar kendilerini 😄
031965 istkizannesi dışardan da belli olması dalgalanmaların filan 22de netleşti ama bizim kız doktorun söylediğine göre epey hareketliymiş ondan olabilir 😄
10esis09 istkizannesi yok tatlım hıc oyle degıl bende erkek bebege hamıleyım 30 haftalık ama karnım sadece bıraz kılo almıs gobek gıbı hamıle gıbı degılde kılo almıs gıbıyım yana dogru genısledım🤦🏻♀️😂
10esis09 istkizannesi aynen bende oyle olsun cok ıstıyodum ama 🤦🏻♀️Olmadı hamıs gıbı degılde kılo almıs ırılesmıs bırıyım😂😂
DuyguSenturk istkizannesi bende varım daha 3,5 aylığız ama bel bölgem genişledi basenler şişti ve hafif çatlak oluştu yanlarımda cinsiyeti henüz bilmiyrouz ama doktor kıza benzetti bilmiyorum artık son aylarda noluruz🙈
istkizannesi DuyguSenturk şanslı hamilelerden olamadık desene. Bazılarına bakıyorum arkadan hamile demezsin😫
DuyguSenturk istkizannesi aynen öle valla annem bana hamileyken büyün karnı çatlamış ve izleri hala duruyo hep sen yaptın bana bunları der😄 umarım annem gibi olmaz sonum çok korkuyorum 🙈
istkizannesi DuyguSenturk bende lierac kullanıyorum ama göbeğim çatlamasa nolur bacağım çatlamış bile bi dünya🙈 Aaahhh ahhh anaların hakkın ödenir mi🤣
Mortutku istkizannesi benim ilkide ikinciside kız top gibi karnım var.Öyle popom falanda genişlemedi herkes senin yanlış görmüşler erkek bu erkek diyor.Son bir ay kaldı bu saatten sonra yanlara gideceğini sanmam
istkizannesi Mortutku yok canım ya baştan belli oluyo sona yaklaşmışsın çıkan karın çıkmış🤷🏽♀️ Demek gerçekten alakası yok kızla erkekle
Sevdagkm93 istkizannesi canim top karin erkekte olur dye bir kayde yok bu deyime inanma 34+5 haftalik hamileyim karnim top gibi ve kizim olucak insaallah