basakc36 İyi geceler kızlar Ekim sonu gibi nasip olursa doğum yapacağım bebek için henüz bir şey almadım.Yenidoğan çok alma dediler hemen büyüyorlarmış sizce ilk etapta neyden kaç tane almalıyım
klbkvadisi basakc36 evet öyle diyorlar ama 0-3 alındığında da içinde kayboluyorlar en azından 5-6 takım yenıdoğan sizi kurtarır 4-5 tanede yenidoğan tulum alın ek olarak takımlara 15 zıbın alın yenıdoğan bedenli Sonrasında 10-12 0-3 alın kıyafet bunları alt üst ayrı da yapabılırsınız tulumlar daha rahat oluyor genelde yine beş tulum alırsınız zıbın alırsınız uzun kollu zaten kasıma aralık denk gelecek alt donunu alırsınız ayrı beş tane üst alırsınız ayrıyetten İlk etapda bunlar yeterlı olur bence size sonrasında yıne yenidoğan lazım olmaz ama belki 0-3 yine ek olarak belki alabılırsınız
Busetasm basakc36 benimde ekim ortası doğumum 0-3 ay iç zıbın aldım 8 tane 0-3 ay da hastahene çıkışı gibi 3 lü 5 li takımlar ve tulum aldım yaklaşık 10-12 kadar 2 gebeliğim ilkten deneyimliyim bazen oluyor günde 3 kere üst değişiyor Kış ayı yıka kurut göz önüne alarak karar verebilirsiniz
Meltemm21 basakc36 3 takım dışında hep 0-3 ay aldım eğer çok büyük gelirse o zaman alırım tekrar çok fazla patikli alt ve zıbın aldım etrafımdan hep öyle önerdiler
SedaOzbier 2 adet hastane çıkışı, 1 yenidoğan bez,1 2 numara bez..müslin örtü..ama öncelikle bebek arabası puset anne yatağı gb gittikçe pahalanan büyük parçalar..ıslak mendil depola, yada pamuk..pişik kremi..kıyafet en son iş..
Nurov Ben 37 haftalığım daha bez mama bile almadım😅 sanırım biraz rahatım, 1-2 hastane çıkışı var, diğerleri normal takımlar falan 3-4 zıbın falan daha emzik biberon vs hiçbirini almadım bu hafta alcam inş😂
basakc36 Nurov hahaha aman her şey var bi gün sonra kapında oluyor ama cidden en çok kafamı karıştıran kıyafet olayı 😂
Nurov basakc36 kıyafet çok alınmamalı ya zaten büyütürken de ihtiyaç duydukça alınabilir stokçuluğu hiç anlamıyorum
basakc36 Nurov Bende öyle gerçekten.Ay ne listeler görüyorum şaka gibi.Eskiden biz nasıl büyümüşüz şimdi bakıyorum da ben mi geri kafalıyım çözemedim
Nurov basakc36 ayy zaten o listelere kafayı yiyorum sanki bitiyo herşeyden üç beş tane, doğuma valizle gitmeler bi masraflar bi hazırlıklar çekimler süslemeler bilmem ne
klbkvadisi Busetasm bencede benım ilk hamılelık banada kime sorduysam yendıoğan fazla alma alma dediler hemen büyüyor yakın iki arkadaşım doğum yaptı 0-3 aldıkları herşey bol geldi çocuk kayboldu içinde bosbol şeyleride giydiremem çocuğa hemen büyüyecek diye bencede yendığan en azından 10-15 gıysisi ve 10-15 zıbını olmalı
Minikkalp19 klbkvadisi yenidoğan 10-15takim çok çoğunu giyemez benimde sizinle aynı tarihler doğumum. Ben indirimde gördükçe aldım 2tane 11li hastane çıkışı aldım zaten yenidoğan oluyor bedeni bir alt üst bir tulum 4 takım kıyafeti öyle oluyor. 5li hastane çıkışı aldım 2tanede yenidoğan alt üst aldım yeterli bence diğerleri 3ay 6 ay falan Sadece zıbını az sanırım civilden 1-3ay 5tane aldım 3-6 aldım yeni doğan zıbın hiç almadım orda ölçtüm 1parmak fark vardi 1-3le arasinda. İç zıbın sadece hastane çıkışında olanlar var yeter zaten.
Busetasm zuzuu34 bebek arabası oğlumdan kaldı :) chicco lite way top 3 almıştım bundada onu kullanıcam Travel sistem benlik değildi baston aldım