Deniz_mina Seherr11 ben orda yaptım sezeryan oldum geçen yıl çok memnun kaldım bu kızımda da nasipse orda doğum olcak
Msydn6 Seherr11 ben 3 yıl önce sezaryen oldum şimdi yine orda takipliyim 2 hafta kaldı doğuma memnunum
yeniannna34 Geçenlerde bir çok post açıldı doğum yapanlar hakkında ordan bakabilirsiniz normalde sezaryende vardı
Deniz_mina Bilgem52 hayır odada siz hazırlandıktan sonra hemşire gelip takıyor ameliyathaneye öyle götürüyorlar
Seherr11 Beyzanrceliiiik yok değil ameliyata girmeden önce hemşire takıyor ufaklık bir sızlama gibi acısız
Deniz_mina Seherr11 ben hangisine bulursam randevu gittim erkek oluyo kadın doktor çıkıyo kadına alıyorsun erkek çıkıyor bikaç kez asıl doktor çıktı 36.haftadan sonra randevusuz bakıyor tek doktor oda ya erkek yada kadın belli olmuyor
Beyzanrceliiiik Seherr11 sezeryan olduktan sonra 2 gün kalınıyor sezeryandan bir gece önce de hastahaneye yatırıyorlar
yeniannna34 Seherr11 sezeryanda aksi bir durum olmadıkça 48 saat kalıyorsunuz 2 gün ve doktor seçme şansınız yok hangi doktor denk gelirse o yapıyor