Zehrayza Kızlar 25 haftalık hamileyim sanki bebek aşağı aşağı vuruyor canım çok yanıyo zaten yatıp kalkarken çok zorlanmaya başladım bide aşağıdan sancı olunca canım çok yanıyo normal mi yaşayan var mı bilgi verir misiniz
Merve_31 Zehrayza ben 27 haftalık gebeyim bebeğim ters o kadar aşağı da hissediyorum ki çok baskı yapıyo ve ağrıyor bebeğin pozisyonundan kaynaklı 🥲
neslsah-1 Zehrayza 23+1 bende öyle sanki alttn çıkıcak gibi hissediyorm çok baskı yapıyo vuruyo doktora sordum bugün normal dedi 🤣 her seferinde için bi tuhaf oluyo etvah geliyo diyorm otobüs ev hiç farketmiyo ansızın yapıştırıyo benm bebe 😂🤣
Asmakat Bende de oluyodu 32 haftalığım ne zaman başladı bilmiyorum ama bi süredir var. Öyle olduğunda pozisyonunuzu değiştirin. Kısa sürüyo zaten ama başlarda bende çıkacak diye korkmuştum :)
neslsah-1 Merve_31 normalmiş canm ama ilk gebelikse insan korkuyo biraz acaba doğuyomu daha erken falan 🤣 daha bunlar iyi halleriymiş bu arada daha büyüdüğünde daha çok hissedicekmişiz 😂😂
Merve_31 neslsah-1 evet ilk gebelik insan çok endişeleniyor o kadar yer var bizimkiler oturuyorlar ajahahsha😂
Zehrayza neslsah-1 ikinci gebeliğim ama ilkini unuttum aradan 6 sene geçti yada kızım usluydu sanırım oğlum yaramaz 🤪
neslsah-1 Zehrayza bilmiyorm herkes tadını çıkar bu zamanların özleyeceksin diyo ama bna günler geçmiyo sanki bi an önce zaman geçsin mis kokusunu içime çekiyim istiyorm 😂 ilk bebişim belki ondandır bilemiyorm artık 🌸