Nuraydiyebiri 23. Haftamız doldu bugün. 9 mayıs görünüyor ama doktor mayısın ilk yarısında gelecek dedi. Sağlıkla gelsin inşallah 😊
eoa Hacerrr 24 mayis burdayiz ablasi oglumla😴tansiyon yuksekligim var kalca agrisi sonra çentik solda..cocumda cok hareketli degil
Meleksu Ebruu_ozt 182 den alınıyor canm biraz zor gece 00.00 olmadan Alman gerekiyor o saatte açılıyor randevular
Sezgin Merhaba bende mayıs annesiyim🤰🏻🤰🏻 Mayıs 10 u gibi bebeğim gelecek inşallah👼🏻 Kızlar sın 2 3 gündür kasıklarımda ağırlaşma var. Sürekli afedersiniz çişe gidip gelmekten yoruluyorum😁 22+6 yız bugün. Sizde de var mı bu kasık ağırlaşması nasıl diyim böyle dolu dolu kasıklarım ve sanki aşağı doğru çökme yapıyor gibi
biacayipben Sezgin aynı hissiyat ben de var sürekli idrar varmış gibi ama wcye gidnce bi kaç damla. idrar torbasına baskı mı yapıyor acaba bilemedim
Bebeginehasret Sezgin 21+5 im bende ayni durumdayım sanki kasıklarimdaki baskı ani sancı gibi oluyo saniyelik geciyo sizde demi öyle kizlar
oznuryalcn kbradmrbs benim icimden hep nisan sonu geciyo nedense 😊 Allah m sag salim kucagimiza almak nasip etsin insallah kuzum 😊
Sezgin biacayipben kasıklarınızı böyle ağırlaşmış dolu aşağıya doğru çekiliyormuş gibi de hissediyor musunuz peki
Bulut74 BFerayeY 19+2 yim haftaya gidicem kontrole en son 168 grdı bir ay önce 😊 22 de detaylıya giricem inşallah🤗 sen kaç haftalıksın 😌
Hacerrr BFerayeY ben 19 haftalık hamileyim ikizlere dr Mayıs 11 gibi alırız dedi 37 hastalıkken yani dün detaylı ultrasona girdim ben çok şükür bir sıkıntı yok