Yenianness Arkadaşlar merhabaaaa 21+5 deyim bebeğimi sabah akşam yemeklerden sonra sırt üstü uzandığım da oynadığını hissediyorummmm Bunlar ne zaman sıklaşacak? Sizlerde nasıldııııı
Aylaa123 Yenianness ben çok net hissediyorum hemde uzun zamandır dışardan tekme görülüyor bence herkeste farklı bu durumlar az hissedende var çok hissedende erken hissedende var geç hissedende bi kaç haftaya sizinde hareketleriniz netleşir merak etmeyin başkalarıylada kendinizi kıyaslayıp kendinizi strese sokmayın her hamilelik kişiye özel bir durum sonuçta 🌸
neslsah-1 Yenianness 23+1 olduk her geçen gün daha net hissetmeye başladım bazen uykuda oluyo hep bazende öyle bi tekme atıyoki uykudan uyandırıyo beni zamanla oluyo :)
Melisaaltnblk Yenianness bende o zamanlarda çok net hissedememiştim bebek büyüdükçe güçlendikçe daha fazla hissediyorsun 33+3 teyim suan ayakta bile karnım sağa sola gidiyor😂
Yenianness Aylaa123 kaçıncı haftasındasınız ben de hissediyorum ama sadece sabah ve akşamları oluyor onun dışında gün içinde ufak ufak oluyor
kuzeymom__ Yenianness 22+5 teyim bende bu hafta daha da sıklaştı hareketleri önceden düzensizdi yavaş yavaş düzene giriyor baya baya da hareket ediyor maşallah 🧿
Yenianness kuzeymom__ benim sabah akşam ve gün içlerinde de ufak ufak oluyor ama sık değil inşallah benim de bir haftaya hızlanır 🙏🏼
Zeynepegmec Haftalardaki minik tekmelerini şimdiden özledim suan 36 dayım o kadar sert tekmeler atıyor ki ayaktayken hareket ettiğinde iş yapamaz duruma geliyor kıymetini bilin her saniyesinin 🌸
kuzeymom__ Yenianness olur canım merak etme senin haftanda olup hiç hareket hissetmeyen var her gebelik farklıdır ☺️❤️
Drfatma Herkesin farklı olur ama 28. Haftaya kadar takip etmemem gerektiğini , sabah örneğin üç tekme hissettiysem bile günü kurtaracağını söyledi perinataloğum, endişelenmeyin yani, giderek de kuvvetlendiğini hissediyorum ben
nurdangg Normal bence şu an daha tam yaramaz halleri başlamaz benim bu haftalardayken gün içinde birkaç kez olurdu akşam yatışa geçtiğimde başlardı hareketi. 30dan sonra ama gece gündüz fark etmeden sürekli kıpır kıpır maşallah durmuyor hiç 🫠