ummiye Kızlar doktor bi kutu verdi 2 hafta sonra gel dedi günde 2 tane icersem 2 haftada bitiyor acaba 2 tane mi içmem gerekiyor
Ayayd ummiye bana da 2 dediler yan etki yaptı ishal nadir oluyormş herkes kabız ben ishal aşırı kansızlığm var 1 tane sabah aç içiyorum ayrıca bu ilaç bağırsakta çözünüyor etkili baya
ummiye Cansutk bilemedim kanım düşükmüş 2 hafta sonra gel dedi ya icinde 30 tane var 2 haftada gitmem icin 2 tane icmem gerekiyor
nura23 ummiye bende de çok düşük günde 2 kez sabah akşam ac karnına iç dedi 10 gün sonra muayine m var
Cansutk İlacı verirken nasıl içmem gerektiğini söylemişlerdir canım doktor kontrol için öyle söylemiştir
nura23 ummiye bu arada demir ilacından 1 saat önce ve sonra süt ürünleri tüketmek yasak. demirin emilmesini engelliyormuş
glsmdncr Sana iki icmen gerekiyosa iki ic derdi bence bir ic. Illa seni çağırdığı zaman ilacin biticek diye bisey yok.. fazla icme bencee
Gamzeaykut ummiye Hayır günde 1 adet sabah ac karnına tabi dr ne önerir bilemem ama demir ilaçları bu şekilde içilir dr bişey demedimi