Lovelovebaby Kızlar her şey normal olursa normal doğum istiyorum ama bir yandan da korkuyorum acaba doğru şekilde ıkınabilir miyim o anın stresi yorgunluğuyla filan diye . Süreci güzel yönetebilir miyim diye sizde böyle endişe duyuyor musunuz
Sevcan62 Lovelovebaby bende 32. Haftadayım daha belli değil nasıl bi doğum yapacağım gönlüm normalden yana arada korkuyorum ama sonra cesaret geliyo Allah o gücü veriyo bence herkes yapıyo biz neden yapamayalım ki doktorun talimatlarına uyunca hiç bir şey olmaz ıkın der ıkınırsın nefes al der alırsın bakmışsın gelmiş 😅
metemom_ Lovelovebaby ay o korku beni de sarmaya başladı 32+6 dayım çok stresliyim nasıl yapacağım hiç bilmiyorum
Nurak Lovelovebaby canım ıkınma hissi geliyor zaten kendiliğinden tam açıklık olunca yaparsın bunu herkes yapıyor Allah tarafından biz kadınlara bahşedilmiş birşey elhamdülillah o anı yaşamanı canı gönülden dilerim
Mer3459 Lovelovebaby geçen hafta doğum uaptım ve paylaştım buraya kopyala yapıştır yapayım hiç korkmayın inanım başarıyorsunuz ebe ve doktor cok güzel kontrol ediuor komutları veriyor siz de yapıyorsunuz yaparsanız korkmayın
Edaacar-ozkan Sevcan62 ben 38+4 daha sezeryan mı normal mı karar veremedim büyük ihtimalle yarın karar vericem 😃
Nurcantas65 Ikınmak emin ol,sancılarla baş etmenin yanında hiçbir şey. Ama bebek doğduğu an herşey geçiyor. Ikınma sancı değil de,bebek çıkarken ben bir tuhaf olmuştum,bı anda boşluk hissi değişik gelmişti
metemom_ Nurcantas65 canım şuan benim göğüs kafesimin şekli baya değişti resmen ortası açıldı gibi oldu bu doğumdan sonra eski haline gelir mi merak ediyorum eski vücuduna ne zaman dönmeye başlıyorsunuz
Nurcantas65 metemom_ göğüs kafesi için birşey diyemem tıbbi birşey varsa rahatsız ediyorsa,nefes almanda problem varsa doktora görün canım. Kilo işine gelirsek 3 ayda direk hamile kaldigim kilonun altına inmistim,kilo veriliyor göbek için ama karın pelvis kaslarını çalıştırmak gerek daha sıkı dursun diye.
seymayildirimmm Lovelovebaby Korkacak hiç bişey yok emin olun🙂 3 buçuk sene önce oğlumu devlet hastanesinde tek başıma sancı çekip doğum yaptım totalde 3 saat sürdü süreç. Hiç yapılamıcak bişey yok herşey normal seyrindeyse. Kabızken nasıl büyük abdestimiz için ıkınıyoruz öyle düşünün 😅 zaten o an o his geliyor. Yanlardan destek alın bağırmayın çeneniz göğüse doğru. Ve doktorunuzu çok iyi dinleyin her söylediğini yapın, şimdi 2. Çocuğuma hamileyim 5 aylık inşallah bu da normal olur diye dua ediyorum
Rukibirol Lovelovebaby 17 gün önce normal doğum yaptım ilk doğumumdu elbette korkularım vardı ama kendinize güvenin gelen ebenize de sizi dinleyeceğim nasıl yapmam gerektiğini söyleyin diyin süreci birlikte yönetin doğru ıkınmayı youtube videosundan izleyip öğrenin ve nefes egzersizi yapın sancı zamanı bağırmak yerine nefesinizle karşılayın inanın daha kolay atlatıyorsunuz benim çok hızlı oldu 3 buçuk saatte doğurdum o yüzden çok yorgun değildim he bide yemek yiyin sakın aç gitmeyin doğuma güce ihtiyacınız olcak. Bi süre sıkın dişinizi inanın sonrası çok rahat lbette zor kolay diyemem ama sezaryanda sonradan toparlanmak çok daha zor
Ebruuuliiiiiii Lovelovebaby doguramasaydım ben yapamazdım acı hassasıyetim cok fazladır saçım takılsa bas bas bağırıyordum ama norml doğum yaptım size vereceğim tavsıye açılmanız tam olduktan sonra çatalda degil dizlerinizin üzerinde durarak ıkının yer cekimine meydan okuyarak doğurmaya çalışıyoruz biz Türkler benm o yüzden kolay bi doğumum oldu ebemden Allah razı olsun şimdi 2. Hamıleligimi yaşıyorum Allah nasip ederse doğum sırasında catalaa cıkmayacagım
Reina Lovelovebaby eğitim alırsanız korkmazsınız çok güzel doğurursunuz. Ben öyle yaptım dikişim bile olmadı