evremf Neslihankrhmt 25 aylık kızıma doğduğu ilk günden beri baby turco bez ve yenidogan baby turco ıslak mendil kullanıyorum çok memnunum. Sampuan ise 1 yıl mustela kullandım 1 yıldır ise ecowel kullanıyorum. ( kızım var sac güzel uzatıyor ve içeriği temiz o yüzden ecowele geçtim büyüyünce)
Sevcan62 Neslihankrhmt bez molfix ıslak mendil pure baby aldım mustela şampuan aldım bezini değiştirmeyi düşünmüyorum 3 numaraya kadar stok yaptım değiştirince pişik olabiliyormuş bebekler
momofmychildren Neslihankrhmt ıslak mendil sleepy yenidoğan aldım indirimden Siveno bebek şampuanı aldım Baby turco bebek bezi aldık
buseyusuf27 Neslihankrhmt bn muhendisinoğlundan bakp almıstm temız ıcerıklı olanları ınstgramdan bakabılırsınz
nurdangg Yenidoğan bez ıslak mendil sleepy bionatural şampuanı da temiz içerikli olduğu için siveno aldım. temiz içerikli olarak sonradan incia markasını keşfettim bebe yağı ve pişik kremini de bu marka aldım
tugcesakzci Neslihankrhmt ıslak mendil baby turco doğadan, bez goon premium soft, şampuan, losyon vb bioderma abcderm veya mustela stelatopia serisi. Bebeğimin cildi hassas, atopik o yüzden bu iki seriden başka kullanamıyoruz.
Srfe01 Sebamed şampuan pişik kremi ve Bebek yağı aldım bezde baby turco ve Molfix pure soft arasindayim
Meryoss Sebamed şampuan pişik kremi Bez Prima Islak mendik üni baby aldık Pamuk kullanicagim bir süre