E_Duha tek degilmisim bende onyuzden hep kiz ismi hayal ettim erkek olunca eşim ne olsun dedik bilmiyorum ben kız ismi haya ettim dedim oda bi kaç isim saydı sonra Göktürk olsunmi dedi olsun dedim çünkü erkek ismi haya etmediğim içim karismadim çevremde binkac kişi bu nasıl isim felan dedi bennde babası istedi koyabilir karışmıyorum benimde hoşuma gitti dedim burnunu sokan çok oldu hele dogum yapınca yılan goruncem soktu yok isim ağır yanına isim koy dedi bende yok tek olsun babası istedi o ismi dedim sonra bizimki geldi iki isim olsun Göktürk Ahmet dedi ben dedim Göktürk olacak milletin lafıyla gelme dedim o zaman yağız olsun karışma dedim tmm Göktürk olsun dedi 🤣🤣🤣melegim cennet oldu suan ama piskolejimi bozmuslardi millet suan tekrar düşünüyoruz eğer kız olursa Göksu erkek olursa goktug düşünüyorum şimdiden dedim 🤣🤣bide tutmuş mezarına dursun felan yazın dedi ama benim yavrum olmuş bide mezer taşı ismini konuşuyor neyse o yazilacak beni lohusa lohusa bide piskolejimi iyi değildi benin çök gerdilerdi o zaman😵💫😠