Cisemdnc @_mooms daha hala başlardayım 11+3 yani ama ben kilo falan almadım tam tersine kilo veriyorum bebeğe zararı var mı acaba
_mooms Cisemdnc Zararı olmaz bence daha çok küçük olduğu için kandan besleniyor diye biliyorum. Biraz daha büyüdükçe kordondan beslenmeye başlayacak o zamanlar doktor sorun olursa söyler zaten ama inşallah bi sorun olmadan atlatırsın
Ezel16 Cisemdnc Bende senin gibi hep kilo verdim ilk 5 ay bulantı, tiksinme ile geçti çok şükür sıkıntı yaşamadım daha küçük olduğu için problem olmuyor..
Busra1819 _mooms 37+0 ım 11 kilo aldım 98 ile hamile kaldım 109 kiloyum ama çok fazla ödem var bende aşırı şiştim doğumdan sonra balon gibi sönecem sanırım 😂
Nesemom13 Svncezo benimde 25 haftalık başlarda 5 kiloya yakın verdim şu sıralar 3 kilo almışım normal mi sizce
Arsinli 52ile hamile kaldım 38.haftadayım 63kiloyum 😇 kilo alınır verilir sağlıklı hayırlı evlat olsunlar 🌸
Portakaltatlisi Dün ölçtüm kilomu 25 haftaligim hamilelikten önce 43kiloydum 66,6 olmuşum.Çokta yemiyorum hamile olmadan önce de bu şekil beslenirdim kilo asla alamazdim.Şimdi su içsem yarıyor. Anlamadim bu işi.Aşiri yesem tamam diyeceğim de.
Cansu-2600 Busraakblut Neeee şakamı nasıl başardınız bunu ?????? Sırrı ne lütfen benimle de paylasin 🤗
Funda54 _mooms 32+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim 9 kilo aldım çoğunu ilk zamanlar bulantili donemlerimde hep ekmek arası tost yediğim için aldım
neslsah-1 Funda54 bnde öyleyim ya ilk zaman sadece haşlayıp makarna yedim çok değil az az ama sanırım ondan öyle oldu
Busraakblut Cansu-2600 gerçekten bı sırrım yok aslında iştahlı birisiyimdir ama bulantım çok oldu hala daha ara ara bulantılarım ve kusmalarim oluyo sanırım bundan kaynaklı 😂