Dilek_04 _mooms Normal bence bende o haftalarda 6 kilo almıştım bile 30+4 12 kiloyla devam. Allah tan zayıf (48) kaldım doğumda bi 5 kilo gitse diğeri hiç gitmese çok güzel olur 😅
Mervekaram22 _mooms 69 kilo ile hamile kalmıştım. Zayıflamaya çalıştığım dönemde hamile kaldım. 93.700 ile doğuma girdim yaklaşık 25 kilo aldım doktor her zaman kızıyordu 😂 orası ayrı bir mesele doğum yapalı beş ay oldu ben 71 kiloyum 23 kilo gitti 😂😂
_mooms Mervekaram22 Maşallah gerisi de gider inşallah tez zamanda sağlıklıca bende 93 küsürüm şuan inşallah daha da çok almadan bitiririm
Sewi Mervekaram22 bende 67 ile hamile kaldım ve şuan 86 kiloyum henüz doğurmadım tabi ama hepsi gidecek inşallah . 39 haftalık oldum 🥰
kardelengurler7 _mooms aynı kiloda hamile kalmışız ben başta 80e düştüm şimdi geri 84 olmuşum 24+4üm 4 kilo almış oldum geri
kardelengurler7 _mooms daha haftalar var doğuma bebişimde birazcık önde gidiyor doktorum şekerden şüphelendi pazartesi şeker yüklemesi yaptırıcam umarım bir sorun çıkmaz
Ozgecikko 54 kilo hamile kaldım 61.8 im. 9 kilo ile falan tamamlayacağız gibi duruyor. 32. Haftamdayim.