Merveburanaktas 2’li tarama testinde bebeğimin ense kalınlığı her doktor ölçümünde farklı çıktı. 3.2 2.6 ve 2.4 ölçen doktorlar var. Şimdilik kan sonucunu bekliyoruz dua edin sonuç iyi çıksın 😔
Merveprms Merveburanaktas Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim ferah haberlerle aldırsın inşallah 🙏🏻
Yaren66 Canım Benin’de ense kalınlığı normal ikili testim sıkıntılı bugün tekrar gideceğim kadın Doğuma Allahım yardım etsin sabaha kadar uyumadım çok zor
Ebruemir Hanımlar benim ilk çocuğumda bu testlerden canım çok yandı bu yüzden artık güvenmiyorum.5 ay boyunca yutkunmakta bile zorlandığım günler geçirdim. Allah kimseyi bu cenderede bırakmasın. Şuan da ikili test zamanım geldi ama yaptırmıcam. Size yaptırın veya yaptırmayın diyemem ama içinizi ferah tutun Allah’a bırakın
Ebruemir Merveburanaktas geç cevap verdim kusura bakma canım 🙏 şuan kesinlikle aldır denilen oğlum 5 yaşında ve maşallah hiç bir sıkıntısı yok. Sana tavsiyem sabret ve Allaha teslim ol. ☺️
Cansutk Taramalar da sıkıntı çıkanların bebekleri genelde saglıklı doguyor fazla güvenmeyin zaten %100 kesin sonuç vermiyor
Merveburanaktas Yaren66 benimde 2’li test riskli çıktı :( henüz doktoruma göstermedim. Hayırlısı olsun hepimiz için 😌
Yaren66 Merveburanaktas canım takma kafana işallah bişey yoktur sağlıklı bi şekilde alırsın işallah kucağına Allah büyüktür