Deryaisik Hulyasyl23 açıklığı soylemedi sadece yumusamis dedi, bu da iyi haber dedi. Anahtar kilit gibi kafasinin oturmasi gerek ve senin oturmamis dedi. Persembe yine randevu bakalim o zaman 39. Hafta bitcek
Zseda eminegizem 2 kere acikligima baktılar. Hiçbir şey olmadı,kanama dahi olmadi. Kişiden kişiye degisiyor. Bakmak zorunda kalmışlardır onlem amaçlı. Korkma bir şey olmaz 🙏
Deryaisik Hulyasyl23 ben 1. Suniyle oldu. Ama 2. De normal kendi sancilarimi hissetmeyi cok isterdim. Ama hala ses soluk yok ve cok gerildi karnim aciyor. 39. Haftadaki randevuda yat suni vercez dese tamam diycem
Deryaisik Zseda dogum oldu mu sizin ? Bizim carsamba son artik 40 bitiyor, carsamba sabahi doguracakmis gibi gel dedi🫣
Gul-5757 Enfal_06 alttan muayene ile çatı muayenesi arasında sandığınız gibi bi fark yok 🤦🏻♀️erken doğum riskiniz varmış diye bakmışlar riskiniz hala varsa erken doğma ihtimali de vardır muayene ile alakası yoktur zaten sıkıntı olmasaydı muayene edilmezdiniz
Enfal_06 Gul-5757 erken doğum riskim felan yoktu altan muayne etti evet ama sıvı gönderdi rahime yanındaki onu uyardı kaç sefer sonra gidip oradaki hemşireye sorunca hayır öyle bişey yapılmaması gerekir eve gidin dedi bana hiç riskim olmadı bi sıkıntı yoktu zaten çok saçmaladılar iyikide daha fazla izin vermemişim ne fark var bilmiyorum hanımefendi ne yazdığımı anlamadınız galiba bunu yapanlar asistan doktordu uzman doktor gelip çatı muayenesi kesinlikle olmaz dedi eliyle muayane etmek başka altan muayne etmek başka çatı muayenesi 37 haftadan sonra yapılır araştırın isterseniz devlet hastanesi aciliydi ben çok alltan muayane olmuş biriyim alltan muayanenin ne olduğunu çok iyi biliyorum altan muaynede elle muayene olmadım hiç
Gul-5757 Enfal_06 ben de ebeyim sancınız varmış açılma var mı diye bakmışlar sancınızın olması erken doğum riskidir durduk yere muayene edilmemişsiniz onu anlatmaya çalışıyorum
Melisaaltnblk eminegizem askım olmaması gereken birsey olsa yaparlar mı saçmalama kimse onun tehlikesine girmez korkma
Zseda Deryaisik 40 oldum hala dogurmadim. Doktor carsamba günü için sezaryen günü verdi moralim bozuk. O güne kadar yine bekleyelim sancin yoksa alalım artık dedi
Deryaisik Zseda bana suni deneyelim dedi eger sen sezaryen.istemiyorsan dedi. Bende yok normali deneyelim dedim, çatın 4 kg bebek dogurmaya yatkin dedi, ama rahim duvari incelmemis dedi
Zseda Deryaisik benim 2 buçuk haftadır 1 cm aciklikla kaldi,suni versem devamı gelmez boşuna acı çekme dedi. Beklersen 4 kilo olur o zaman da normal yapamazsın dedi. Senin açıklık var miydi ? Eğer 2-3cm acilma varsa suni dene bence
Deryaisik Zseda 2 cm aciklik var dedi, bu 4 yil sonra ikinci dogumum olcak insallah…doktora guvenmek gerek zaten, bana ne derse tamam diyecem artik catliycam😅
zmra12 eminegizem canım korkma bende birgün uyandığımda aşırı derecede akıntım olduğunu farkettim altıma yaptım zannettim doktorumu aradım apar topar beni çağırdı ve alttan ultrason ile baktı 20 haftalık falandım hiç bir şey olmadı şuan 28 haftalık hamileyim çok şükür herşey yolunda
Zseda Deryaisik acikligin var en azından suni onerirse dene ya ben denerdim.😀 Bende doktora bıraktım artık güveniyorum sancim olmazsa,carsamba sezeryanla kavuşuyorum kızıma. Hayırlısı neyse o olur insallah