MomEsra_ 6 haftalık hamilyeim Dünden itibaren koyu kahverengi kanamam oluyor yani adet başlangıçı ve sonundaki gibi pıhtı pıhtı geliyor dün gece acile gittim bebek iyi anlayamadılar sebebini progestan yazdı sizce tehlikeli mi bu arkadaşlar
Balkan77 MomEsra_ tatlım 10 +5 hamileyim kahverengi lekenlenmem var diye gittim 2 gün hastanede yattım bugün sabah çıktım progestan ve iğnesini verdi düşük teklikesi için kanama alanı oluşmuş daha önce 7 haftalıkken de öyle oldu o zaman da yatmıştım aynı şeyleri yaşadım çok su içip dinlenmen lazım WC yemek dışında kalkma hiç
xhbgns MomEsra_ Gebelikte hiçbir zaman kanamalar normal kabul edilmez doktorunuza bilgi verip muayene olun korkulacak bir şey yoktur ya da vardır bilemeyiz maalesef doktorunuzun muayene etmesi gerekir. Umarım her şey yolundadıe, sağlıkla doğsun bebeğiniz.
Dilarakdemir1 MomEsra_ bende suan 6 haftalık hamileyim kahverengi koyu kirli bi leke gibi kan gibi denilmez ama bugun ara ara peçeteye geldi gün boyu progestan başladım ilk gebeliğimde de olmuştu parlak ve canlı kırmızı olmayınca aslında tehlikeli değil doktorlar yinede öyle söylemez ama bol istirahat lazım tabi benim mümkün olmuyor küçük bir cocukla☺️ yinede siz üstünüze düşeni yapın taktir allahın ben öyle yapıyorum
sutlukahve_ Bi kadın doğuma görün yerleşme de olabilir ama başka şey de olabilir acilde kadın doğum yok muydu normal acil doktoru mu baktı
neslsah-1 sutlukahve_ bu yerleşme lanaması bi bendemi olmadı benmi anlamadm acaba :/ 2. Ayımda leke geldi 1 sefer oda keseden kaynaklı eşi aşağıdaydı dikkatli oldum sonra geçti çok duyuyorum ama sanırım ben anlamadm
MomEsra_ sutlukahve_ bilmiyorum taze kan olmadığı için biraz içim rahat ama yinede tehlikeli bi durum her akşam da acile gitmek istemiyorum alttan muayne olmak da çok iyi bir şey değil
MomEsra_ Balkan77 doktor da kalkma yat dinlen dedi yani olumlu konuşması rahatlattı biraz ama içten içe koktu var tabi
sutlukahve_ MomEsra_ kendini yorma bu sürede bol bol su iç dinlen en kısa sürede de kendi doktoruna görün umarım hersey gönlünce olur