Yektek22 Yumurtlamanın 9. Günü kaset test bir gebenin günlüğü sayfasından. İlk on dk sonra cama yukarı tutunca çok hafif böyle bir şey çıktı. Ama hiç yapilmamis teste de flasla bakınca kalın bir çizgi gözüküyor sizin yorumunuz nedir
Mom6535 Yektek22 içini aç bi canım bence ortasında çizgi oluyor genelde inşallah yoktur restin kendi içinde
Yektek22 Mom6535 içini açtığımda da güneşe tuttugukda bu gözüküyor. Ama dediğim gibi hiç yapılmamış teste flaş tutuyorum kalın bir renksiz çizgi gözüküyor anlam veremedim yaaaa
Mom6535 Yektek22 büyük ihtimalle içinde kendi çizgisi var testin canım açıp bakarsan görürsün zaten ne demek istediğimi anlarsın
Mom6535 Yektek22 hayır canım benim testin kendi içinde plastık çizgi oluyor maalesef o gölge yapıyor anlatmak istediğim bu açıp bakarsın
Mom6535 Yektek22 bu şekilde bakmak bu yüzden sakıncalı bekleyin kırmızı cıxgı çıkmadan kan vermeyin çokta kurcalamamak lazım olmuyor sonra kendimden bilirim 🥹🥹❤️
Mom6535 Yektek22 kız tabikide belki geç döllenme bile olabilir ben mesela dış gebeliğimi adetim 13 gün geciktikten sonra öğrendim düşün yani adet gecikmesi en iyi zaman diye düşünüyorum hayırlısı olsun hakkında