OnlyBaby Almina_atsever valla adet olmadım kan testide vermedim, evde testte yapmadım bikaç güne olurum diye düşünüyorum
1prensesannesi__ OnlyBaby bilmiyorum askım ya benim yengemde vardi ben küçüktüm o zaman defalarca kendiniliginden hamile kalmasina ragmen hep düşük yapiyodu bebek tutunmuyodu sonra ilac kullandi gecti öyle tutundu
Patito__ Ezel16 evet cnm dogru onun bir onemi yok. Yani efekt bilmem neyle olck iş degil varsa zaten fark belli oliyor yoksa bosuna hayal dunyasi :(
Sssbbbs OnlyBaby sonuç ne oldu acaba benim de aynı test sanırım artimed bu şekilde çok çok silik çizgi vardı
Patito__ Ezel16 evet cnm girmiyorum dis gebelikten sonra biraz sarsıldım kendime yeni geldim sayilir :( Sen nasilsin iyi misin
Ezel16 Patito__ Ah canım benim 😞 Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin zor süreçler 🤲🏻😞🥺 Ben inanıyorum bu yıl senin yılın olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻🥰☘️🍀🌿🌱🍃🌻✨💫 İyiyim canım çok şükür hamd olsun 🤲🏻🥹💜
Sevdabrs OnlyBaby bende adetime 5 gun kala erken gelebilik testiyle silik cizgiyle ogrrnmistim var gibi duruyor sabah ilk idrarla tekrarla cnm ins poztif gorunuyor