lilyum_ zlemceylan yükselmis ama pik olmus mu bilemedim canım. Aksama bi test daha yap. Her ihtimale karşı da degerlendir bugünü. Yarın da yaparsın bakarız
zlemceylan lilyum_ aynen bende öyle düşündüm koyu ama tam koyu değil gibi emin de olamadım akşama test yapayım dedim yine de değerlendiririm ♥️
Nergisim09 Zeyson canım günde bı defa yapsan yeter 2 saat sıvı tüketmeyi bırak ve sabit saatlerde yap sabah yapma ilk idrarle bide 15 saniye idrarın içinde beklet Max yazanın yanındaki siyah çizgiyi idarare deydirme test bozulur çok bekletme
zlemceylan Nergisim09 aynen bende her ihtimale karşı değerlendireyim diye düşündüm yarın pik olmazsa riske atmayayım ♥️🥰
Nergisim09 zlemceylan aynen canım dedgim Gibi yarın iice pike olabilir ama bunu riske atma degerlndir
lilyum_ zlemceylan baslamıs da olabilir canım. Benim ayın 19 unda olan testim böyleydi. O zaman herkes yumurtlama dedi. Simdi de yumurtlama degil diyorlar. İkisi esit koyulukta degil ama cok yakın gibi bence
zlemceylan lilyum_ az önce test yapacaktım ama çok su içtim idrarımın rengi çok açık oldu o yüzden test yapmadım senin güncel testin var mı peki nasıl gidiyor şu an
lilyum_ zlemceylan evet bugün yaptım ama resmini çekmedim. Yani öyle aşırı silik degil ama pik de degil. Bugün dün yaptığım gebelik testine baktım. Efeksiz de belli olan cok cok ince bi çizgi gördüm. Kendi kendime umutlandım yine. Yarın tekrar test yapmaya karar verdim😂