Meryemece Güzel anneler istagranda Mühendisinoglu diye bir sayfa var mutlaka takip edin adam bütün ürünlerin açıklamasını yapıyor biraz uğraştırıcı ama hangi bez hangi şampuan hangi ıslak mendil orda keşif yaparak bulabilirsiniz bebeginiz için sağlıklı olanı adam cok iyi bir araştırmacı cok iyi öneriler ben bebek şampuanlarını ve bezini vs inceledim hangisi daha iyi diye hepsini not aldım alıcakların arasında bunu sizlerlede paylaşmak istedim ❤️❤️
1850 Meryemece evet bende bebek bezi , bebek deterjanı, şampuanı vs hep onu takıp ederek organık olanlardan aldım
1850 Elifbekir bübchen ve mustela kımyasal ıcermeyen sampuanlar zararsız . Ben bübchen aldım e bebekten
Meryemece O sayfadqn araştırmalarıma göre slpeey bebek bezi bübcehn şampuan dahq cok varda kagıtta yazılı istersen zamanın oldugunda o sayfaya bak ürünlerin altında zaten hepsini yazıyor saglıkla yada degıl dıye
erda Meryemece bende devamlı takip ediyorum sayfaya girince sabit hikayelerde yıldızlar listesi var bende buraya göre tercih yapıcam.özellikle bebek bezlerinde primanın olmaması ve migrosun bezinin güvenli ve sağlıklı olması beni hayrete düşürdü.
Meryemece erda herkez prima diyor adı var dıye ama degil orimada cok fazla kimyasal var slepeey var görmussundur hiç bir kimyasal madde yok
erda Meryemece evet sleepy var hatta bu hafta a-101 de kampanyalıydı ama benim doğumuma çok var arkadaşım bu sayfadan görüp migrosun minnies markalı benizini kullanmaya başladı ve memnun kendisi bende tercihimi bu yandan yapıcam sanırım.
Elifbekir Siz kendinize liste yaptınız mı canım. Güvenilir markalari instgrami. Olmayan biri için paylasirmisin burdan o markaları bize bilgi edinelim