biranne__ Busraapaydn01_ 33 oluyoruz bugün 00nda en son 31+5 te gitmiştim ve o sıra kilosu 1. 775 gr dı şimdi artmıştır tabikide normal doğum bekliyoruz
aysegul1122 Busraapaydn01_ 35+4 olduk 2.600 gram kadardık pazartesi kontrolümüzde. Şu an normal düşündüğümüz için doktorumla hala uygulamadaki günü baz alarak 31 günüm kaldı diyeyim ama bence o kadar kalmadı. 37. Haftanın dolması ile yani 13 Temmuz sonrası beklemeye başlarım ben bebeğimi 😂 o da beni üzmez diye umuyorum 😂
Ozlemurak65 aysegul1122 yaa seninle aynı haftadayiz aynı kilo bende erken doğum riskim olduğu için 37den sonra her an bekliyorum Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲
aysegul1122 nurdan59 aynı gündeyiz neredeyse. Bebeğiniz aşağı indi mi? Bende ne ağrı ne yalancı ya da değil sancı hiçbir şey yok. Bebeğim de iyice kaburgama çıktı aşağı inmeye çalışma da pek yok. Benimki doğmak istemiyor sanırım 😂
nurdan59 aysegul1122 😂 ben sezaryan olmama rağmen aşağı indi galiba rahatlama geldi nefes alıp verirken ama bacak aram da ağrı var. Geçtiğimiz hafta nst de sancım bile çıktı
Deniz_mina Melikebldz aynı gündeyiz bende yarın gidip sezeryan gününü alıcam nasipse geçen yıl da sezeryan oldum fazla bekletmezler diyorlar ama bakalım bu hanımefendi ne zaman gelmek istiycek yoksa gününümü bekliycek
Melikebldz Deniz_mina aaa bizim de kız bakalım yarın ne diyecek doktorumuz benim arada bir yalancı sancım da oluyor sıklaştı gibi 🥲🥲
Sinemm65 Busraapaydn01_ ayy benim de 35+5 son 30 günüm ama sezaryen istediğim için 20 gün falan heralde çok korkuyorum ve heyecanlıyım 🥰🌸
aysegul1122 Sinemm65 bebeğiniz nerelerde? Herkese soruyorum bu soruyu 😂 benim bebeğim çok yukarda da doğumum geç mi olacak diye korkuyorum da 🥹
Rumeysamete Biz 39 olduk bugün normal doğum için bekliyorum bu yazıyı görenler bana dua edebilir mi kendiliğinden gelsin inşallah suni almadan yoksa haftaya cuma falan suni sancı verip doğum başlatacak Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥹
esdemiralay Busraapaydn01_ 28+0 olduk bugün 27+5 teyken kontrole gittik 1142 gram 36 cm olmuş artık 3 hafta sonra kontrol acaba o süreçte kilosu ne kadar olacak 🤗🥰
Alpsmommm Busraapaydn01_ 34+2 olduk ama ultrasonda 35 çıkıyor 2700 gram dün gece kasıklarımda hem batma hem sancı oldu şimdi ara ara yine oluyor dünde nst de sancı çıktı bakalım zamanında gelsin inşallah 37 yada 38 de gelse de olur prenses hanım
Sivas58-46 Sumeyra0407 özele mi gidiyorsunuz devlete mi devlette bazen yanlış ölçüm olabiliyormuş geçen hafta gittiğimde kafası büyük haberin var mı dedi 31cm kafası dedi korkuttu beni kaç kafta önde gidiyor felan söylemedi
SrpYlmz Busraapaydn01_ 🫶 32 yı doldurduk bugün kontrolüm vardı 2171 kilosu 46.27 boyu kızımın 🧿🙏🫶 10 gün sonra bir daha kontrol var artık başladı sık muayene nst yede ilk defa girdim . Benimde sezeryan olucak bakalim ne zaman alicak Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin 🙏♥️
Busestl Busraapaydn01_ 36+0 olduk uygulamaya göre son 28 gün normal doğum istiyorum şuanda da herşey normal
aysegul1122 nurdan59 NSTde de 1 gram bile sancım kasılmam çıkmadı. Benim bebeğim doğmayacak sanırım ya. İçimde kalmak istiyor gibi hissediyorum.
Caglademiral Busraapaydn01_ 38 haftalık olduk sezeryan olduğu için belki bu hafta yatıs verir cuma günü kontolum var vermezsede haftaya kesin verir çok az kaldı 😂
aysegul1122 Ceylin07 aynı gündeyiz. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah da bu cümleyi duymayı çok isterim. Benimki iyice kaburgama basıyor. Midemi ve saframı eziyor. Midem ve midemin karşısında sırtım çok ağrıyor. Böbreğimi sıkıştırıyor. Birkaç basamak merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum. Artık yavaş yavaş aşağı insin de organlarım rahatlasın istiyorum 💜