Herkese merhaba buraya bende doğum hikayemi yazmak istedim. Hamileliğim.cok güzel giderden 34 haftada bebiste kalp aritmisi fark edildi ve 39. Haftada doğum istendi. Ben normal doğuma çok hazırdım önce suni sancı dendi fitik ile 2 cm açıklık sağlandı ve serum ile sancı verilmeye başlandi sancılarım başladı ama açıklığı arttırmadi malesef iki gün sonunda sezeryan kararı verildi ben hiç hazır değildim çok ani oldu korkudan agkiya agliya sezeryane gittim ama korktuğum gibi olmadı genel anesteziyi uygun görmüştü doktorlar gözümü kapattim tekrar açtığımda doğum olmuştu. Bir dahaki sezeryanda korkucagimi düşünmüyorum. Sezaryen olucak annelerde benim gibi on yargılı olanlar varsa hiç korkmasın. Ameliyat sonrası ilk ayağa kalkmak zor oldu sanki dikişler yirtilicak gibi geliyordu ama aksiye yurukce iyileştim her seferinde daha da iyi oldum 1 hafta sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibi iyiydim 2. Gün den itibaren kendi işlerini rahatlikla halledebildim zaten. Şimdi bebişim 15 günlük dünya tatlısı iyiki doğmuş annelik çok güzel karında olduğu gibi değil kucağında olması cok daha özel bı duygu bu kadar güzel olduğunu bilsem daha once anne olmak isterdim 😁🥰 doğumu yaklaşan bütün annelere sağlıkla bebislerini kucaklarına almalarını dilerim.